Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Cerita Harini

Assalamualaikum~

Woot woot~. Pepagi buta cemni kita *takdak laa buta sangat baru pukul 1 lebih* hapdate blog. Sepatutnya hang p study Tenn bukannya online jaa. Huhuu biaq p laa. Tadi dah satu hari asyik brainstorm jeeee next week 2 proposal kena submit aduumakkkk matilaaa nakkkk

Mid sem just around the corner. 19 Oct nii gaisss. Memang sesuai lahh lagu Greenday ; Wake Me Up When September End tuu (ehh betul kee) huhuhuu.

BTW gaiss, masuk harini, dah SATU BULAN SATU HARI aku dah duduk kat UTeM nii. HUhuuu. So far, alhamdulillah okayy lagiii xD



after class tengahari tadii. Hmm. Tak sah kalau tak berselfie dengan budak nii dalam sehari *tangan di bahu mata ke atas*




hai! huhuu ni laa TenTen kitaaaa huhuhuu. Nama dia pun Fatin jugakk tauu. Fatin Syahirah :) *takpernah tak comell and Sis insikeyooo*




hai hai ! 1-BITZ hereeee ;) *sambil menunggu Dr Faaizah datang* *class ganti Multimedia*




Haaaa memperkenalkannn. This is my group for TITAS project. ni acah2 jee nii. Sebab nak evidence punya pasall, takmemasal kena jadi pelakon utama wakakakaka *credit to AFZ yg tolong ambik gambar xD*






haa yg nii pulakk group untuk project Multimedia akuu; Afiq and Afifah. Baru jee tadi balik dari kedai mamak lepak dengan my classmates mobility students from Indonesia (takdakk gambaq pulakkk) nyambil2 discuss pasal project tuu. kitorang kena buat CD Corporate and kitorang telah memilih muzium sebagai sumber kitoranggg. Wakakaa. *Neslo ais mahai gilaaaaa kot sampai RM3**nangissss*




sempat lagiii nak bergambar depan Emerald Residence xD *Afiq. Maigadddd yyyy so cuteeee*

Okayyy lahhh. End of my story. HUHUUU buoiiii Assalamualaikumm.

Lots of Love;
Fatin Bunadir
.