Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Hazyyy Monday

Assalamualaikum gaiss.

Gaisss gaiss. Melaka jerebu teruk gaiss. Terukkk sangatt. Sekolah dibagi notis untuk cuti dahh. TAAPIII TAPI! Sekolah je gaiss. SEKOLAH SAHAJA!

Hmm. Memang. Memang pelajar dan guru sekolah je yang ada paru2 and hidung. Yang lelain tu bernafas guna insang *punchline basi*

HAHAHA. Whatever lahh nakk. If cuti sehari je punn and takbuat pape kat bilik pun takguna jugakkk. Daripada tidoq jaa memanjang. Seghupaa takpayah cutii. Yeee dakkk.

BTW gaisss. Tadi ada sesi fotografi gaiss. Sesi bergambar dengan classmates. And kena bayaq RM30. Okayyy laa daripada kat matriks dulu kena bayar RM50 lhh RM100 *sigh*

Nahh Sis lanjee gambar2 dioranggg.








Haa okayy. BTW tadi lecture Multimedia cancel. Kahkahhh. Hapyyy kauu takdoo kelas. Tapi kena ganti lhh. HUhu. Jaaadiii, oleh disebabkan kerana kelas cancel, kitaaa release tension japp. HOHO.
Guess what kitorang tengok movie apaa?? Tadaaaaaa


COOTIES

Serious talk aku cakap. Movie nii scaryy kott. Sebabbbb. Budak2 tuu jadi zombie gaissss maigaddd. Diorang makan orang. Dengan cikgu2 and parents diorang, diorang tibai! *poluh* . Mau tak menjerit kitorang dalam panggung tuu. Nasib baik takda orang langsung dalam panggung tuu. Kahh! Sooo kalau nak tahuu jalan cerita dia cemana, kena laa p tengok sendiri. Wakakaka.


Sempat gak laaa wefie kat Parkson wakakak




 

Dahhh. Sini jee. Buoii. Assalamualaikum.

Lots of Love;
Fatin Bunadir.