Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





BITZ (Bachelor Information Technology Security)


Assalamualaikum... 

Hokayy2. Harini Sis habis kelas awal. Pukul 10 dah habis. Sepatutnya takperlu ada kelas punn rasanyaaa! 
Sebabababbb..... Esok hari rayeeeee! *childish kejappp*

Takdee. Ni haa. Sis nak citer yg Sis kan baru je masuk degree kann... Aku dapat course Computer Security (Aku memang apply course ni gaissss). Masa aku nak update UPU buat kali ke 3, aku TERnampak course ni. Bila tengok u, UTeM. Tapi that time aku tak kesah U apaa. Yang aku kesahkan course tuu.

aku tengok Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (Keselamatan Komputer) dengan Kepujian. Dalam hati aku cakap 'ishhh. Ni mesti belajar cara2 nak hack kann. Nak apply lhh'. 

And bila tiba masa, Dude! Aku dapattttt!!! Hwarghhhh time tu memang nak menangis. Kat tempat kerja kot mastuu. Gembira sangattt. Even course ni aku tak letak kat pilihan pertama. Agak bawah2 jugak laa. Huhuu.
And mostly yg aku jumpa, diorang kata security nii susah. Hmm. Guanee. Takpe2. Dah ini yg aku mintak dan ini jugak yg aku dapat. So, aku kena go through jugakkk *sis mohon qowiy*

Okayyy. And now, yang menjadi persoalan dan tanda tanya aku, apa prospek kerjaya aku lepasnii??? Hmmmm *wonderingggg.....*


camera resolution tak baguihhhh. Hmmm

Lots of Love;
Fatin Bunadir.