Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





New Sem



Assalamualaikum...

Alhamdulillah, diberi peluang lagi untuk aku update blog ni. Hewhew
Setelah berapa abad aku tak bukak blog ni...
Busy woii. Busy sebusy busynyee....

Maa Shaa Allah...
DEngan assignmentnya, tutornya *dah tu, p laa buat sana!*

Hehehh.
Well, frankly speaking, yes. I do enjoy lived here actually.
With soooo manyy firends.
BUT, the true story started from i came here...
Here... KMNS.

If i write the whole story here, 3 days 3 nights doesn't enough for me to story about it...
*ayat takleh poyo lagi ke kak??*

since dah masuk new sem ni *3 weeks more to UPS* *dead*
Alhamdulillah... aku dah boleh adapt dengan life kat sini...
yelaa dulu memula tak redha masuk sini, memain, mcm2 lahh... hmmm

Nah, sebijik gedebukk bukk2 aku bagi



*before kena langgar dgn kereta xD*

*detik2 cemass muka ajet 'cool' before ambik result*

*with Lya aka roomate, our saudara baru. Masuk Islam since 30/05/2014 Alhamdulillah :)*


HAHA, okayy. tu semuaaa kat atas cerita dah lapuk.
Nak cerita baru??
Nah, hamekk




*ni Lya belanja aku semalam.almaklumlah baru dapat durian runtuh. Thankss Lya :3*



*mak masakkan and akak bawakkan dari rumah :)**akak datang melawat*

Haa. Dah k tu je.
AKu malas nak taip pepanjangg.
Buat esaimen .
K baiiiii :-*

wassalam...

p/s: rindu Mak, Abah, Kakak, Kucingsss, MEHM :)

Lots of Love,

FatinBunadir.