Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Selamat Tinggal Batu Pahat

Assalamualaikum...

Ehemm.
emm... serasa-rasanya...
dah berapa bulan laa agaknya aku tinggalkan blog kesayangan ni,
hihi

Okayy. Okayy.
act, gua sibuk lerr keje,,,
ehh??
keje ke???

Hahaa,,
alaaaa buat cover2 duit sambung belajar nanti *ayat memang cover habisss*

well...
kerja sementara kat Kedai Kasut Khai Fatt ni beri aku 1001 pengalaman
yes.
for sure.
baik pengalaman manis, mahupun pahit.


yang manis biarlah tersemat di hati, manakala yang pahit biarkan pergi.




last day kerja. *Khai Fatt ni dah mcm server ex-student SMKDS pulakk*

Ecehh.
sastera habiss kot..

BTW, 26 May ni aku bakal meninggalkan Parit Sulong...
Bakal meninggalkan Batu Pahat *ooh, ini part SEDIH*
yelaa, campur sedih takdapat UPU =(

Takpe.
now aku percaya, mestiada hikmah kenapa aku di'campak' ke....
ahaaa. lupa nak bitahu.
Aku bakal melanjutkan pelajaran aku ke Kolej Matriulasi Negeri Sembilan =))





In Syaa Allah...
aku bolehh.
and one more important thingg!

Saya dan Lailatul dapat satu bilikk.

serious menjerit tadi kat cc.
hahaaa see you there yaa dear =))



*never lose hope dear, Jodoh kita kuat :))*

wassalam...

p/s : Pasir Gudang ---> Batu Pahat ---> Kuala Pilah ??? *jauhhh*

Lots of Love,
Fatin Bunadir.