Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Yeayy, Dah Dapat Lesen !

Assalamualaikum...

Ngee~

Oit, oit !
Aku nak bitahu nii.
Aku dah dapat lesen.
Kehkeh 



Act, lesen P ni aku dah dpat sejak aku form 4 lagii.
Tapi tu baru motor lahh
And, Selasa lepas, aku test JPJ untuk kereta pulakk.

And, Alhamdulillah..
Dengan sekali lafaz.....
Ehh?? apa pulak sekali lafaz nii...
Kehkeh...
Silap silap.
Dengan sekali round jee, aku Pass.
Ngeee~ jimat RM60 akuu :3

Nak dijadikan cerita, masa test Bahagian 3 (Jalan Raya),
Nasib aku baik lahh agaknya, aku dapat tester yang....
Emmm, nak kata gempak takk jugak.
Yang penting, dia tidur sepanjang aku bawak kereta tuu.
Miahahahaha gelakk jahat lahh aku dalam hati
HAHAHAH

Siapa yang nak lepaskan peluang cenggini...
Bawak je lahh, lenjan je lahh.
Kahkahkah...

Heavenn !

wassalam...

p/s : jumpa ex-crush a day before and during test :)


Lots of love,
Fatin Bunadir.