Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





::Pengantin...?::

assalamualaikum... tadi, gua selak selak lahh paper *jadi orang keperat japp* after penat memasak, bace lah paper *abaikan ini* okay. selak punya selak punya selak, like usual lahh. jenayah sana sini saman sana sini maksiat sana sini politik sana sini *opps* itu baru berita semasa. belum lagi berita berita yang boring bosan tahap double infinity. sampai kat sisipan yang lain, extra lahh kiranya okay. first page, cerita pasal pengantin. okay, layan je lahh.




entah gambar sape sape je aku ambik

second page, cara buat hantaran. start bosan. another page, baju pengantin. and I was like,                                   
wahh, lawanya tu. wahh, lawanya nii


lawa jugakk

tanpa disedari, gua dah terpengaruh. Ten oii, lambat lagi nak kawen. 7 tahun lagi k… HAHA *dushh* bukak page lain lagi, baju pengantin lagi. taknak aahh.  reject ! seksi sangat. last page, still pasal baju pengantin. okay. ape kena dengan paper harini ni...? semua pasal kahwin and pengantin jee...? nak suruh aku kahwin ke woi...? *boleh gak* Dear Paper, jangan macam macam dengan gua. my bridegroom in process mengumpul duit k.. hihihi.. so, tak perlu lahh nak promote itu ini k.... kahkahkah....

 wassalam...


lots of love,
Fatin Bunadir.