Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





:: Charisma Collaboration Crew Awesome Party II::

assalamualaikum...

Hari tu, kan aku ada story pasal kelas aku nak buat jamuan kelas kan. (padahal takda yang baca oii)
haa, ni beta nak story moryy ni pasal kami…
sangkeng rindunya kat 5 KARImamak, tergerak pulak nak cerita pasal keSENGALan diorang…
ngeh ngeh…                              
Hari tu dari pukul 3 pagi sampai ke petang, sampai dah nak tengah malam, hujan takdak henti *nak banjir kot*
tapi, itu TIDAK mematahkan semangat  kami,
Charisma Collaboration Crew
buat jamuan akhir tahun pada petang 2 Disember 2013
dari pukul 2 petang sampai pukul 6, memang gamat gila lahh rumah cikgu.. huhu
best jugak lahh, akhir tahun kan, buat kelainan lah sikit…



ohh, I lupa ini sesi apa... Tapi rasanya opening kott. siap babitkan Biology sekali. adess




nampak tak seaside wear and flowery nye tu...? *ngehngheh HADI comell (bunge kuning)


TERlupa nak amek gambar makanan 
haha macam2 woo
ada sate, soto, mee goreng, begedil, donat, karipap, kek, aiskrim, aisshhh macam2 lahh
sampai tak termakan kitorang
haha last2, mintak plastic kat cikgu, apelagi, bungkus bawak balik lehh *evil laugh*


lepas makan, kitorang buat game
antaranya;  

1)      Tanya question equation
2)      Ops! Tergelak pulak
3)      Silakan semua (makan2)
4)      Kotak beracun

Haha memang awesome kot
pulak tu, aku jadi AJK (bersama Syahnaz, Azwa, Hariz, Lai and Yanie)
hahaha memang kaw2 lahh kitaorang kenakan
lagi2 game yang ke 3 tu

act, game tu kena jawab soalan
TAPI,
before jawab soalan tu kena makan sambil tutup mata
makanan dalam mulut dah habis baru boleh jawab
antara makanan dia;

1)      Roti + bawang2)      Roti + belacan
3)      Roti + sos cili
4)      Air kopi – gula
5)      Air kicap
6)      Air garam

     Mwahahahah kejam tak kitorang..?
hehhe~






dah siap makan, ready untuk game. *pose dulu yaww




alahaii, kembar ka...? HAHAHA tak sangka and unexpected ! baju gua sama dengan cikgu. *dushhh !




asal amek gambar meke je, mesti salah sorang hilang... -_-'


yang part game kotak beracun tu, aku pun kena
haha choyy~
ingat nak mintak number 2, tapi dah ada yang amek
Lai suruh amek number 4, tapi aku mintak number 3
taktahu lah kenapa
and….. jeng~ jeng~ jengg~
nasib baik aku kena yang mudah




ni diaa... soalan yang aku dapat.


dah siap game segment, siap kemas2 and solat apa semua, mula lah sesi penyampaian hadiah (takda gambar lahh)



certificate sijil. kerana 'sudi' menyertai kelas 5 KARImamak atau bahasa saintifiknya 5 Karisma.



ni jeee yang aku dapat. adesss, sadiss. 

papepun, baru aku perasan.
yang rupanya, aku TERlalu merinduimu guys.... *tisu pliss*
serious, tak boleh lupa perangai 5 Karisma yang gila-gila...
especially those for who ;
KAKI BULI - Judin, AmalMANGSA BULI - Palee, HadiPRS (bajet kak yong, kami berlapan) - Lai, Yanie, Ejah, Azwa, Zarith, Mai, SyasyaDRAMA KING - SyahnazKETUA LIMA TAHUN BERTURUT-TURUT - HarizGK - Diana, Pqa, Fara D, TehaBUDAK GENIUS - Ying, MeraDULCENIA - Ili, Ain, Pqa Z, Amirah, Wana, Rain

p/s : semoga KAMI, 5 Karisma mendapat keputusan yang cemerlang dalam keputusan SPM bulan 3 nanti... Ameen Ya Rabb, Ameen Ya Rahman, Ameen Ya Rahiim...

wassalam...



lots of love,

Fatin Bunadir.