Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





21/01/2014

assalamualaikum...

okay. pagi-pagi ce ni, sempat lagi meng hapdate.
padahal satgi nak gi belajar kereta woii.
HAHA

okay, back to the point.
korang nampak an, title post aku kali ni...?

haa, ni beta nak habaq mai naa...
selasa haritu,
aku, Yanie and Ejah g bank beli no pin.

beli pun cepat, tengok jam, baru pukul 3.30
so, kitotang decide nak gi sekolah
*pencerobohan secara senyap2*

dah tak tahan sangat ni, nak tengok keadaan kelas kitotang yang cantik lawa besar tuu
hehehh

akhirnya, tercapai gak impian nak tengok kelas
yang Ejah pulak, dok cakap macam mimpi jee
elak aku lempang je budak tu

ni diaa, muka happy kitorang.
ngeh ngeh...


original place aku tu beb. meja pun meja yang sama. HAHA

sweet betulla
kitorang pun dah plan pasni nak gi 'menceroboh' lagi
hahaha

wassalam...

p/s: KAMI tengok latihan nasyid sekali. Jumpa cik Abang Yanie. HAHA :D

lots of love,
Fatin Bunadir.