Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





:: Charisma Collaboration Crew Awesome Party ::


~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

ahaa, finally,
dengan ini diisytiharkan bahawa, merdeka bagi seluruh batch 96's
Alhamdulillah, SPM dah tamat...

Overall, semua berjalan lancar
*yeker*
bila dah merdeka ni, taktahu nak buat apa..
Mak and Abah suruh kerja, and at the same time, amek lesen kereta..
hwaa~, jap lahh...
kasi rehat ini otak dulu, haa..

BTW, even dah tamat sekolah sekalipun,
5 Charisma still ada projek lagi
*grand*
buat majlis berprestij ala2 ABPBH 2013 and ASK 2013 mahupun AJL 2013
dengar macam 'grand'
haha..ofcoz lerr grand
kami nak buat Jamuan Akhir Tahun (bahasa kampungnya)
bahasa bandar dia
*refer to the tittle*

Nak dijadikan cerita...
lebih kurang pukul 5:30, Hariz datang..
nak tahu dia hantar apa..?
tadaaa~


*invitation card*

Act, tadi pagi pergi pasar dah jumpa dia dah, sebab nak bincang pasal jamuan
and dia tanya, card tu nak bagi aku terus atau hantar
aku niat taknaklah susahkan dia so aku cakap lah bagi jer kat sini
tapi, dia kata takpe..Akhir tahun nak brkorban sikit katanya..
haha sukati lah, sangkeng nya...

lawa tak card tu?
simple tapi smart.
didesign oleh NAQOLOURIB bende entah namanya.
macam smart jer, macam cantik jer, macam okay jer xD



papepun, I'm gonna miss you guys..



*sesi berSIGNATURE*



*pray for us, Amiin~ :)*


~wassalam...~