Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Hancusss !



~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

Hambar... Hambar...
Apanya yang hambar...???

Erm,
Macam biasalahh...
Ragam pelajar lepas exam...

Detik cikgu bagi paper...
Paper itu... Paper ini...
Paper sana... Paper sini...

Aduiyaiii...
Kalau resultnya gempak tak apa jugak...
Ni macam... Hampeh dan hampas !

Sedihlahhh =(
Lain yang ditarget, lain yang dapat...
Macammana nak SPM macam ni...=(
SPM tinggal berapa bulan jer lagi...

Budak2 semua anggap budak kelas 1 ni pandai...
Ehh, kau pikir kitorang ni pandai sangat, ker??
Korang pikir Sains Tulen ni senang sangat, ker hah ?
aishhh aku memang takpuas hati betul kalau dengar ada suara2 sumbang cakap :

E'eler... Kelas 1 dapat markah itu??

E'eler... Kelas 1 failed...???

Wa tensen wa tensennnnnnnnnnnnnn

p/s : SPM is comingggggggggggggggg

~wassalam...~