Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Random



~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

Alhamdulillah, dapat jugak aku update blog setelah sekian lamanya aku tak update.
And this is my first entry for this year… muehehehe
Act, kite malas lahh nak bukak lappy… Kalau bukak and line laju macam F1 tak ape jugak, tapi ni lembab mengalahkan… MasyaALLAH…

“celcom, merentasi kemungkinan”

Merentasi lar sangat… wa tensen wei…
And that’s not the main point lahh memandangkan dah diberi peluang buat entry, *bersyukur jap*, aku nak ceghita neh… Senang cerita aku qada’ kan terus masuk dlam 1 entry. Nah, hamek kau.


BIRTHDAY GIRL
24 January 2013 hari tu, genap 17 tahun buat my very best12345678901234567890 *kira lar sendiri* friend foreva,,, 





LAILATUL SYUHADA BINTI KAMAL
Happy birthday weh… aku sayang kau ketat2 :D hope our friendship longer lasting forever…

Petang Rabu tu, kitorang konon2nya nak buat prank untuk dia (baling tepung)
And... Aku sebagai watak utamanya... Muehehehe
Tapi... Yang sadisnya... Lakonan iolls tak berapa menjadi lorh... ='(
Tapi syok jugak lahh dapat baling tepung kat dia... TAPI, berani buat berani tanggung.
Lepas sedap2 baling, pepandai lahh kemas and sapu sendiri... Weeeweewee

And Malam tu aku and Ejah punya lar plan bagai nak pergi rumah Lai bawak kek and so on, and aku boleh pulak ckap dengan Lai yang kitorang nak datang.
Rupanya… Ejah nak buat surprise. Adehh! Nasib baik Ejah tak ngamuk… Hehehe





Haa, time ni 24 Januari 2013, yang aku and Ejah attack rumah Lai celebrate birthday dia.. Yang baju oren tu ibu dia tauu...


MAJLIS SAMBUTAN MAULDURRASUL 2013 PERINGKAT SEKOLAH
Alhamdulillah jugak, majlis sambutan maulidurrasul dah selamat jugak.
FYI, tahun ni buat julung kalinya aku rewang wehh.
Bukan nak bangga riak or so what but the point here is,
Aku and the gang happy dapat rewang memandangkan tahun ni tahun last kitorang kat SMKDS *insyaALLAH*.
Dah alang-alang Ustazah Saizah Tanya sape nak rewang (gotong-royong) in Javanese, nah hamek kau satu kelas angkat tangan.
Blessing gak ar tengok bebudak lelaki pun rewang. Yang malas-malas pun turun padang rewang.
Paling best bila dapat bersihkan babat (perut lembu), bau dia memang… MasyaALLAH. Takpayah cerita lar tapi yang penting, experience tu hade.
Sekali seumur hidup wehh… Haha
Oh ye, pasal perarakan + sepanduk.
TADAAA!



Team perarakan pelajar perempuan 5 Karisma... *atoto tomeyynyee yang depan sekali tuu*


Ini kitorang punya sepanduk yang lawa. Handmade tawu! Tapi taktau kenapa boleh kalah *takdir* (pheww!)




Team perarakan lelaki dari kelas 5 Karisma, Bestari and Jauhari *pelajar lelaki 5 Karisma 6 orang jee*

Tapi yang sadisnya, kami kecundang di tangan form 4.
Sedihhh kot.
Tapi tak apa lar, yang penting mesej utama menyampaikan dakwah dan mengingati junjungan mulia Nabi kita, Nabi Muhammad S.A.W.


KEM PENGAWAS
Ha yang ni pun…. Last buat kitorang batch 96’s..
Dekat Kem Modal Insan, Agrotourism Homestay Parit Penghulu, Sungai Rambai, Melaka.




Bagi diorang interframe sikit.


Antara aktiviti…


Sedikit taklimat sebelum nightwalk. Sumpah ngantuk gila time tu. Mata semua dah sepet jer...




Malaysia Cergas! Yeah. OTW ke bendang. Jap jogging, jap jalan. jap jalan, jap jogging. (pheww!)


Fewwwit! Konon2 menikmati keindahan sawah padi pepagi camtu lerrr...


Prefect of 5 Charisma. At the centre of the.... *krik..krik..krik..



Like tho this pic. Sweet gila. Siap ada flying love sekali tuh. Haha..


Paling ohsem time explorace lar…
Kitorang kena menyelam dalam kolam ikan *hampir lemas, serious talk!*,
Kena kutip beku and perah macam perah span tuu *erkkk*
Kopek kelapa and ambik sabut dia *this time dah tak kesah halal haram bantai jer pegang tangan laki or perempuan*,
Masukkan belut dari baldi ke baldi *serious ni paling best*
And isi air dalam paip yang sengaja dilubang-lubangkan *most harder*
Alhamdulillah, semua berjalan lancar…
Yang penting, perisian yang kami dapat daripada Kem Kepimpinan Pengawas tu...
After this kitorang dah takda dah kem2 cemnie... ='(


ENGLISH MONTH
Here we are!
5 Charisma diberi mandat oleh Teacher Salwah untuk buat performance time perasmian bulan bahasa.

Choral speaking  *again??yes!*  and role play





Team 5 Charisma *choral speaking and drama* ada Mister Kebaya lah!



Time ni, kat dewan tengah nyanyi lagu Negaraku. Kitorang pulak kat belakang dewan boleh posing maut camnie. *kwajjak! kwajjak!*



Team drama "Miss Kebaya 2013". Ahaks. Comel gilo.


Muahahaha one more experience!
Cakap ar pulak taknak segan time perform tu.
Sumpah segan…
“We are from 5 Charisma would like to entertain you….bla..bla…bla…”
“The best sharing is, when friends share their joys and sorrows, when they laugh, cry and show that they care… <3 font="">

p/s: Curik line orang nak upload gambar nihh

~wassalam...~