Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Sedih !

~ASSALAMUALAIKUM , SALAM 1 BLOGGER~

hari ni tetibe sedih pulakk
taktahu kenapa




Ya Allah , Kau berilah kekuatan kepada hambaMu ini untuk menghadapinya .
Act , dah lame aku pendam tapi aku taktau nak luah kat mane .

Rasenye , My Dearest blog and dekat Allah ni jea lahh tempat sesuai aku luahkan rasa kesedihan aku nihh
Dah lame ku tak rase sedih macam ni 
And the truth , rase sedih ni perit sangat . Sangat perit , kay . :'(

p/s : I need shoulder , plisss .......

~wassalam~