Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Hari Raya ??


~ASSALAMUALAIKUM , SALAM 1 BLOGGER~

Alhamdulillahh~ 
akhirnyea dapat jugak aku update blog lepas hampir 2 bulan aku tak update .

kali n nak story ringkas2 jer . 
tak menyempat nak story bebanyakk .
aku rumuskan dalam gambar jea lah ea :D



banyaknyea makanann~



4 SPM 1 yang giler2 ahh


peace ! 



Mama Sally tersayang <3 a.k.a="a.k.a" biology="biology" class="class" font="font" my="my" teacher="teacher">



haa senyumm jangan tak senyumm ! XD



marhaban time !



hadiah untuk Mama Sally sempena birthday beliau . kesian , haritu nak buat prank untuk Mama Sally tak jadi




Yummy~ !

Haa , sebagai cerita penuhnya , masa 22 Sept , sekolah aku buat sambutan hari raya .
raya apa ?? Aidilfitri lahh .
Aikk , raya kan dah habis XD

tpi yang tak syoknyea tuh , kami disuruh pakai baju sekolah jugakk .
waaaa~ T_T
#HakBerayaHakKami ! XD

p/s : dapat sate free tapi taknak amek =_='

~wasalam...~