Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Gelombang Merah


~ASSALAMUALAIKUM , SALAM 1 BLOGGER~

antara sepi dan gembira .
tettttttt*
harharhar . rasenye dah lame sangat tak visit and upload blog .
sampaikan ili cakap ,

"bosan lah asyik kite jer yg update blog . mcm kite sorang je yang berblogging"

my dear ili , bukan taknak update , tapi malas . hehehee~

ape yang aku nak cerita ni , rasenye dah lame dah lame event ni berlaku . dekat seminggu kot . ahhh , tapi aku kesah apee , aku nak cerita jugakk . pasal ... banyak gambar menarik . harhar







untung meyh dapat bergambar dgan anies !




candid !







khusyuknye ! bace mencangkung pun jadi .





yanie amek bahagian .


'peluntur' a.k.a pencuci mata




























p/s : till here my story . bye ! :)

~wassalam ...~