Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Penangan CoolBlog Punye Pasal


~ASSALAMUALAIKUM , SALAM 1 BLOGGER~

Pada suatu maghrib yang hening , henfon aku berlagu …
Incoming message !

EJAH : Fatin , esok jenjalan , jum ?? Kau bawak aku gi umah lai . Berani , tak ??
AKU : Ejah … Aku berani je . Tapi , masalahnye parents aku tak bagi . Lagipun , lai kan dah off pegi KL
EJAH : Haah la … Kalo tak kan , kau bawak aku gi COOLBLOG … Aku payung kau .







Wahhh~ ejah nak payung aku , lah . Ape lagi , aku on je lah .
                                             
AKU : Erm , esok aku tanye parents aku . Pastu kite lepak2 kan . Agak-agak , nak lepak mane ,ek ??
EJAH : Kat rumah aku atau kat coolblog jep .
AKU : Kat coolblog ada kerusi meja , ke ??
EJAH : Ntah … Haha em , lepak kat bustop depan sekolah ??
AKU : Haha oke2 jep . Sebelum tu kite masuk sakan dulu . Window shopping . Nak tak ??
EJAH : Haha oke2 . Em pasal payung tuh …. Tak confirm lagi . Hehe

Ceh ! Harapan palsu betul !
Oleh kerana kesiankan anak pakcik rahman ni kan , dan jugee kesian kan diri aku yang belum lagi merasa COOLBLOG PARIT SULONG , aku pun …. Beranikan diri aku ask for my father permission .
My mum oke jee , cume kekadang ayah aku keberatan nak benarkan aku keluar . melainkan kalau dah dapat lessen .

SUATAU PAGI YANG INDAH …

AKU : Errrr , abah !
ABAH : Ye ?
AKU : Emmm . adik nak gi coolblog boleh ??
ABAH : Har ??|
MAK : coolblog …. Adik nak pegi collbloggggggg
AKU : Ar , har …. Ye adik nak pegi coolblog . Boleh tak abah ??
ABAH : Sape nak hantar ??

Fuhhh~ time nih memang aku kumpulkan segala kekuatan yang ada !

AKU : Errr, naik motor ??
ABAH : Dengan sape ?
AKU : Ejah . Boleh , bah ??
………..S.E.N.Y.A.P…………...
AKU : Boleh , mak ??
MAK : entah , tanye lah abah .
AKU : boleh bah ?
ABAH : tanye la mak .

Uissshhh ! mak ayah aku ni nakal gak ek . nak kenekan aku pulakk .

AKU : Ala mak suh tanye abah … Bole lah bah … Boleh , eh ??
ABAH : ERm , terserah la .
AKU : Hehehehehehe (senyumm meleret)

OTS jugakkkk aku text ejah .
Hhaahaha kurasakan dunie ini bagai aku yang punyaaa
Huarh~ huarh~huarh~~
Memang la coolblog tuh mende biase tapi , almaklumlah orang kampung .
Dapat makan coolblog seminggu sekali pun susah .
Yelahhh , before this coolblog ada kat Bandar Batu Pahat je , kat Parit Sulong takdee lagi .
Lagi teruje bile dekat giler dengan rumah aku .
Setelah 2 minggu dibukak , baru semalam dapat merasa coolblog parit sulong .
Muehehehehe~
Tapi …. Sampai jee kat sane , hampeh ! Ice habis ! akak tu kate , 1 jam lagi kot . tengok jam , pukul 4:15 pm
Pantang nenek moyang aku menyerah kalah , aku tunggu jugakk . masuk sakan window shopping , dalam 20 minutes . Pusing taman belakang 2 kali . pastuh pegi kg.parit lapis laman , jenjalan kat sane dekat setengah jam (aku bawak 10km/j) , lepastuh , pusing taman belakang tu lagi 2 kali . ada ternampak taman permainan , lepak jap at situ ntah berapa minit . bla~bla~bla~
Akhirnyyyyyaaaaa~ Coolblog available now .
Hehex , saye suke ! saye suke !
Kerana penangan coolblog , sanggup sampai macam tuh .
Yeelah , ayah aku dah bagi greenlight beb !

Psst:// macam gedikkks je nak citer at blog . hahaha

~wassalam …~


Labels: ,