Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





21 JUN 2012



 ~ASSALAMUALAIKUM , SALAM  1 BLOGGER~

awkward ! awkward ! awkward !
hahaha
hari ni tak ramai yang datang . 
8 orang je kat kelas sebab yang lagi 16 terpilih pergi Persada at JB
lagi 2 orang absent .

hahaha hari ni aku and sexy a.k.a syasya banyak buat jenayah
hahhaha best siot
antaranya ...... jajang~

 * mission possible
 * sembunyi dari someone
 * tanya mama sally pasal 'beto kushairi' dah kawen belum
 * plan nak kacau lai and yanie tapi diorang tak jawab . aishhhh~
 * ponteng latihan sukan

 hahaha ekstreme tak kitorang punye jenayah hari ni ??
paling best pasal mission possible and bout 'beto kushairi' tuh


mission possible kitorang .... hahaha berjaya akhirnya~
seronok aku dapat tolong sexy . at least dapat pengalaman buat keje macam nih . hahaha
masuk kelas orang , selongkar beg orang . hahaha memang ohsem lah .

yang pasal 'beto kushairi' pulak ~
tadi kitorang tanye mama sally pasal 'beto' .

"cikgu .... muke abang tu mcam beto kushairi la"
"abang mane ??''
"ala ... abang tu"
"die dah kawen lah"

hah ????? hurmmmm~ kuciwa2 !
last2 kitorang keluar dari makmal BIO
baru je selangkah keluar dari makmal , mama terus panggil abang 'beto' yuh 
apa lagi , kitorang cepat2 ar cabut ! malu giler kot !
huuuu~
pastu mase tu OTW nak g makmal BIO lagi , bertembung dengan abang 'beto' 
hahahha~ lawaknya
yang tak boleh bla nye , time bertembung dengan abang 'beto' , dia malu2 la weh !
kitorang pun malu2 . hahaha

ar ..... ada satu perkara nak bagitahu . abang 'beto' tu merujuk kepada ..... pembantu makmal BIO . hahahha

haaaa~ lagi satu tertinggal
kitorang nganjeng SA yanie ... hehehe
jangan marah


psst :// kenangan indah bagi sexy .... hehehe


~wassalam ...~

Labels: , , , , , ,