Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





YEAH !!!



~ASSALAMUALAIKUM , SALAM 1 BLOGGER~

ape khabar ? sehat ? alhamdulillah ...
uishhh~ lame nye tak update .
sampai berhabuk dahh 
bile orang tanye nape tak update , " tak sempat lah yunk "
klise sangat kan jawapan tuh ??
hahaha whatever .
3 minggu aku tak bukak blog
and selama 3 minggu tu jugak lah aku menghadapi mid year exam .
cakap taknak terseksa la pulak . seksa habes kot .


and ... beberapa paper aku dah dapat result dia .
tokseh cite la , result tak bagus .
ingat budak sains sume pandai2 ker ??
SEMUA PANDAI , CUMA KURANG BIJAK 
hahaha ---> anyone kenal ayat tuh ?
anyway , school holiday ni aku tak kemana pun .
duduk rumah + makan + tidur + lappy = BAMBAM+++
muehehehehehe~
minggu pertama cuti , ada kelas . Isnin , Selasa , Rabu .
kelas fizik , kimia , akaun , english .
takpe la , oke la jugak kan ada kelas . kang takde , ada yang merungut pulak .
ape yang penting , time school holiday ni ,  aku nak release tension habis2an .
taknak pk pasal ape2 yang berlaku kat sekolah .
aku nak tidooo jee . haha , bole ??


psst:// esOk kelas fizik and chemistry ! :)

~wassalam ...~