Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





SABAPA


~ASSALAMUALAIKUM , SALAM 1 BLOGGER~

SMS Batu Pahat dah siap ...


katenye baru rasmi khamis hari tu

macam nak mohon je kan ??

tapi bile bace INI , katenye untuk form 1 je ??

bile tengok 4 SPM 1 tinggal 27 je orangnye ...

since ajim keluar , semakin ramai pulak yang buat ura2 kate nak keluar .

lepas ni syafik .

sapix dapat MRSM kat johor .

isnin ni dia daftar .

sapix ! takyah la pegi !

gedik ar kau .

dah setengah tahun kot ?

kesian 4 SPM 1 , lelaki tinggal 6 orang ar pasni .

pas kau keluar , judin pulak ??

ha , pastu sape ?? amal ?? hadi ?? dah tinggal 3 ekor ...

4 SPM 1 takkan berseri kalau takde kau , sapix ...

pasni sape nak temankan aku , lai , ili , mai buat roket ??

pasni sape nak tolong kitorang buat roket ??

pasni sape nak tolong faissyafik buat roket ??

pasni sape yang nak jadi wakil lelaki kelas kite yang nak buat roket ??

pasni sape nak buat bising kat kelas ??

pasni sape yang nak sakat2 kitorang ??

pasni sape nak sakat palee ??

pasni sape nak sakat lai ??




kelas tak berseri tau kalau takde kau T_T

psst :// sapix is not the main point for this entry , lah =_='

~wassalam ...~

Labels: , ,