Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Random Stories


~ASSALAMUALAIKUM , SALAM 1 BLOGGER~

*aduhai ! lamenye tak jenguk2 mr bloggie aku , nih !*

Sepanjang 3 weeks aku tak update blog , bermacam100000 stori mori , gossip-gosip , dan yang sewaktu dengannye berlaku . takkan aku nak cerita sume pulak . macam melampau je kan . adesss !

Hah ! aku nak cite pasal BIRTHDAY aku … ehemm~ehemm~

10 TAHUN YANG LEPAS : mak aku masak sedap2 , ayah aku belikan kek , aku bawak jajan pergi sekolah bagi kat kengkawan . kalo cikgu Nampak mesti cikgu tanye “harini harijadi awak ea ??”

4 TAHUN YANG LEPAS : ayah aku suruh aku cuti . then aku buat i/c . baliknye ayah aku belanja makan and belikan kek . bile sekolah petang pulak , member2 buat birthday party untuk aku . banyakkkk hadiah aku dapat .

3 TAHUN YANG LEPAS : mase tu tak mengenali each other lagi . ingat lagi ada bebrapa member aku yang bagi hadiah . budak2 nyanyikan lagi heppi birthday .

SETAHUN YANG LEPAS : birthday PALING TAK BEST dalam sejarah hidup aku ! sebabnye …. Buku bank biasiswa aku hilang , kene datang sekolah untuk majlis graduasi tapi last2 , budak form 3 jugak yang kene ‘halau’ keluar dari dewan . orang yang aku harap dia wish tak wish .

02 APRIL 2012 : kucing aku kejutkan pagi2 bute pukul 3 pagi . bile tengok henfon , lai n kakak aku dah wish . takdapat tido , online fb jap la . (errr , ramai gak la yang wish kat fb) bile datang sekolah … blurrr … macam biase je . takde surprise , takde yang wish , takde yang …. Yang macam2 lah . dingin ! pulak tuh ada test add maths (luckily dapat score) esoknye … tak disangka dapat coklat dari ejat . hey ! thanz bro ! then , thanz to lai sebab buat entry pasal aku

http://lailatul24.blogspot.com/2012/04/happyborn-day-kawan.html





Tenkiu very much fren . aku sayang kau sangat2 .

Siyesly … semakin hari … semakin tak seronok pulak celebrate birthday2 bagai nih . yelah , takde sape yang nak celebratekan . pulak tuh , err … ape eak ?? ah no need to story , lah .


Yang penting , hidup mesti bahagia , takmau sedih2 , takmau duke2 . kepada member yang bagi gift , kepada yang mengewish , kepada yang mengingat , dan yang sewaktu dengannya … thanz a lot !

Oke , habis part pasal birthday . kali ni , nak cite random stories pulak . means ?? macam2 cite la yang aku nak cite .

Aku nak cite najwa latif datang sekolah aku . alaa~ tak teruje pun . (tapi bile dia dah buat performance kat ABPBH , baru rase ,,,, ‘alahaiiii~ napela aku tak ambik gambar dengan dia tadi) . huh , enck syahnaz ambik gambo dgn wawa latip then siap buat DP fb lagi . adoi ! ha dia datang sekolah aku sebab mase tu sekolah aku jadi tuan rumah PERTANDINGAN MENDEKLAMASI PUISI . dia wakil TIGS . tapi , dia reserve jek . tak la dia tak nyanyi pun . oke !

Hah ! Cite yang kedua pulak … it’s all about BM .






Hadoi . BM does not refer to Bahasa Malaysia … but it refer to …. Ah , pepandai korang lah . ianya gelaran sahaja . bukan nama sebenar . BM ni agak menjadi ke’gila’an di sekolah la . (eah ?? yeke ??) PRS je kot ?? oke ape2 je la . aku bukan nak mengutuk ke ape , tapi …. Kalau dah player tu , takyah la . harap muke je macam Bruno Mars tapi … perangai player mengalahkan pemain DOTA . hah ? ape kaitannye ?? pape je la . die tu pun bukannye kenal yanie pun . yanie tegur BM kat fb pun ada sebab . kalo tak , takdenye kau nak start chat dgn dia . kan yanie , kan ?? huhuhu nasib baik kau tak bagi no phone kat dia .


Yanggg ke tige pulok … pasal SAHABAT … seriously , memang susah nak jage hati kawan nih … that’s why kalau bercakap kene berlapik , jgn terlalu laser , pastuh kene pandai jaga hati kawan , jangan buat diorang kecik hati , terguris and yang sewaktu dengannya . statement ni takde kaitan samada yang hidup mahupun yang mati . swear ! tetapi sekadar ingatan buat aku and buat kauorang wahai readers sekalian .


Last but not least , pasal bebudak kelas aku . haishhh~~ depa sekarang tengah gile lagu WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL bagi the gegel and WE ARE YOUNG bagi the boboy . memang tak dapat dinafikan , both of them lagunye memang best , lah ! sehari berpuluh-puluh kali aku dengar . eah , yeke ??


Hadoi . penat la aku nak menaip . oke la . aku nak continue buat homework nih . budak rajin lah kate kan . (padahal nak tido tuh)


p/s : esok ada kelas tambahan addmaths ! howww~ bersemangat nih nak belajar logarithm ! J


~wassalam …~




Labels: , , , , , ,