Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Ohsem Day !




~ASSALAMUALAIKUM , SALAM 1 BLOGGER~

Ohsem day ! yeah ! that’s what I’m going to story today * wink~wink~wink~*

Hari ni kan sepatutnye sekolah ganti … tapi aku tak sekolah . eh ?? tak ! tak ! sekolah … tapi tak belajar sebab … aku ada pertandingan choral speaking kat SMK Dato’ Syed Esa . wahhh~ first time aku masuk choral speaking . memang ohsem , lah !

Pegi sane naik bas . alamak wehhh~ bus ada air-cond takpelah gak . tp bus ni terlebih baik sebab dapat air-cond fresh air punye . huh . sekolah lain sume lawa2 bus nye . padahal sekolah aku ada bus lawa kot tp ameknye bus yang …. Huh~ no need to story , lah .

Agak banyak jugak la gambar yang di snap .


MASE MULA2 SAMPAI


gambar ni menarik walaupun tak clear .








adik-adik form 1yang comel2


ejat berangan ! ngeh3


IN THE HALL




MAKAN TIME !


yummy !

ikan masin yang masin !


sambal goreng .


thanz teacher rusiah ! seedap teacher masak . ehhek






sempat lagi~


sapix and sanaz yang kebulurrr !


CANDID

hadoi ! aku dah macam ustazah dah bile pakai baju ni


wah~ cumey2 6 gadis pinggitan nih . hahax !


ada keAIBan berlaku mase nih . that's why dak nye mcm nih . nasib baik aku tak amek gmbar mase dorang dh sedia . kalau tak , nampak bende yg tak sepatutnye . =_='





kami gang form 4 !!! 10A's yeah !! (terselit pulak 2 ekor form 1 nih)


suke gile kat gambar nih . lawa . ehemm ! tengoklah sape tukang snap nye . hehex


Hah ! ada cite hot jugak !!! sape nak tahu , angkat tangan !!! yeah . bagus2 . alkisahnye … mase nak balik tu la kan . dah la naik bukit , pastuh bus nye parking jauh nye Ya ALLAH … macam nak suruh kitorang jalan kaki pulak . so , bile sume budak dah naik …( belum duduk lagi )bus nye dah jalan . *waaaaaaa ~!!!!! Ape lagi , sume nye jerit sebab terkejut* . lebih kurang 1 km dah jalan … tibe2 najhan (budak comel) jerit “sapik takde ! sapik hilang ! sapik tertinggal !”


ini lah yang hilang tuh ... yang besar bukan yang kecik . yang kecik tu najhan


First2 ingat dia main2 sebab … ye la budak laki kan . kan suke main2 . pastuh dorang sume jerit bende yang same . panic jugak la mase tu . pastu bus berhenti kat tepi jalan ada la dalam 10 minit . cikgu meminta kepastian budak2 . rupenye betul . ape lagi , patah balik ar ! kitorang sume tengah panic , yang budak laki boleh “arwah dulu baik orangnye …” , “al-Fatihah…” dan yang sewktu dengannye . mak aiii~ orang tengh series dorang boleh pulak main-main .


Dah sampai SMKDSE , 3 orang volunteer turun : HARIZ , ALI , AJIM . wahhh ! hero Malaya betul lah , kan ! hahaha


Tunggu punye tunggu … dalam 5 minit jugak la … tibe2 ternampak kelibat . ape lagi , riuh la bas nye . huhahuha ! seronok punye pasal . wahhh ! ali jadi hero la ! sebab dia yg bawak budak tu . ajim and hariz dah jalan ke depan . hehek ! lawak gile la … hadoi ! memang la agak mencemaskan tapi … seronok dapat hadapi situasi ni . najhan … najhan … nasib baik kau sedar . kalau tak …


Psst:// jiwa kacau time tuh !


~wassalam …~

Labels: , , , , ,