Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





Kejutan Yang Mengejutkan




~ASSALAMUALAIKUM , SALAM 1 BLOGGER~

Haip ! haip ! hellowww world ! tadi petang ada kelas addmaths . memang ohsem habis lah . mane tak nye , exam seminggu lagi wooo~ hewwww~ tokojut jugak la . before this cikgu kate 7 h/b tup2 tadi mase kat dewan cikgu kate form 4 and 5 start exam 2 h/b . bapak dia ahhh~ mcmane aku nak push 10 subjek dalam seminggu nih ?? especially FIZIK , ADDMATHS , SEJARAH , BIOLOGI . hwaaaaa~ I jus can’t imagine that .

Tapi ,t u laa~ exam tinggal ‘sejengkal’ je tapi still ngadap laptop . hewww~ sabau je la eak . eah ?? ni macam dah lari dari tajuk je , kan ?

Hah ! alkisahnye begini . balik je dari sekolah , ayah aku cakap kat aku “tadi tu nadiah bagi ape ntah” . aku pun tekejut la . hah ?? nadiah ?? bagi ape ?? pastu aku terrrnampak satu bungkusan berwarna pink *plastic kresek je kot* kat atas meja . dengan berdebar-debar nye …… +ceh ! takyah nak suspen sgt+ aku bukak la ape dalamnye . tengok macam kek je ?? sekali tengok betul . wahhh ! teruje gile aku ! yela , aku dapat kek blueberry yang aku idam2kan selama nih ! bau die … Ya ALLAH ! menggoda iman aku !





Nad … thanz tau ! ingat jugak kau kat tarikh keluarnye aku dari perut mak aku . trimasssss a lot ! aku sayang kau gile2 ! sayang kau sangat-sangat ! sungguh ! aku rindu gile kat kau ! yela … dah bape abad kite tak jumpe . asal kau balik , mesti takdapat jumpe . kau busy dengan homework and others . aku pulak busy dengan kelas . Ya ALLAH ! rindu gile lah aku kat kau !

Tadi balik je dari kelas , terjumpa farai kat jalan . bile aku jumpe farai , teringat aku kat kau . sedihnye~ bile tengok lai and farai heppi sangat bile dapat jumpe *aku pun heppi oke* jeles aku . yela . dah lame tak jumpe kau . bile tengok farai , teringat kau nad ! tapi … tak sangke aku kau bagi kejutan kat aku . J

Wish untuk farai : aku rindu gile kat kau . jangan ingat lai je yang rindu kat kau , keh . kau makin tembam , lah ! hahaha . muge kau heppi sentiasa kat sane . jangan notty2 . and paling penting … jangan lupe kitorang kat sini … J

Psst:// agak-agak , lepas ni sape nk bagi blackforest cake kat aku yeark ?? blueberry dah dapat . hehehe

~wassalam …~


Labels: , , , ,