Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





WAHAI AKAK PENGAWAS ...........



~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

*Hidup yang penuh dengan kesibukan*

Bak kate NUR FARRA SHUHADA, (saya highlight wane biru ntuk nama awak J ), form 4 itu berCONFLAKE … hoho memang2 .

Ehhhh~ ini bukan story utame aku . story aku kali ni nak cite pasal sorang akak . ketua pengawas kumpulan aku . (errr, ape nama kumpulan aku yerkk ?? adessss !)

Bukan nak mengutuk ataupun mengate … ape lagi mengumpat . tapi bende ni FACT . not AUTA .

“sedar la sikit akak ni dari sekolah mane . akak tak smpai setahun pun sekolah kat sini nak berrrrlagakkkkkkkkkkk macam hape ntah ! org duty, oke . tak caye ??? oke, fine !” .

kalaulah aku ni org yg jenis menggediksssss main sesuka hati marah org mcm tuh, kompem aku sembur terus kat akak tu mcm ayat yg aku tulis tadi . yela, ada ke patut dikate aku n lai tak duty ???? OH MY GUCCI ! (lai, copycat ur sentence . ehhe)

Kak N _ _ _ N, oi~ bangunan tingkat 4 tu ada jugak class form 4 okeyh ??? bukan computer lab n bilik muzik je yg ada kat atas . kelas kitorang kat atas, tau . 4 SPM 1 and 4 SPM 2 kat tingkat 4 . bukan blok karisma je yg ada form 4 . pulak tu boleh slumber dog dia je cakap kat aku n lai “ntahlah akak taktau pape . skrang ni akak dh PANGKAH nama korang . korang cakap sendiri ark t cikgu syikin” then trus blah mcm tu jerk ??? apelagi, buat muke double jerk ar aku . eiiiiii~ geram betul la . dahla, mals nak tulis byk2 . hadoi !

*khamis jumaat sabtu aku akan busy gile tahap gaban . and myb tak sempat kot nak buat new entry . ecehhhh~ mcm la korang bace sgt yerk ape yg aku tlis ? oke fine .

~wassalam…~

Labels: ,