Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





SCOUTS CAMPING


~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

Hello world !

Hiyyyarhhhhh~huarghhhhhhh~ ngantknye … (sambil menaip kepala tersengguk-sengguk)

Hey hey ! aku nak cite ni yang JUMAAT lepas; 09/03-10/03 persatuan pengakap sekolah aku buat camping . honestly, first time aku join . hahaha teruk, kan ? last year nak join tapi tak jadi sebab esoknye terus ada test . so, terpakse lupekan hasrat tuh ~



Haha oke2 . kitorang awal2 lagi dah dibagikan grup atau bahase pengakapnye PATROL . not PETROL .. or PROTON . (awat tibe2 proton ??? kan jauh beza ? ahahah hanya yg mengetahui saja yg tahu hahaha)

Kesian patrol aku … 5 orang je … pulak tu lakinye sorang je . adessss ! yg laki tu jadi ketua patrol pulak tuh . dahla orgnye diam2 malu2 cat . adessss ! takpe2 yg penting SEPAKAT . that’s right . ahli kumpulan aku :


ACHONG (nama samaran), KAK WAFA, KAK ZAININA, AKU, SHAHIRA



Paling best tido kat khemah . kali kedua camping aku tido kat khemah . chill je . kent kitorang besar . ahlinye kecik2 . cehhhh ! perasan terlebih, naaa~



Malam nye pula kike usual la … malam kebudayaan . patrol kitorang menyanyi gune lagu TASHA MANSHAHAR ; BE MINE . kitorang ubah liriknye . siyes dok ! ayat die sangat2 tak boleh bla bile ditukar . hahaha . ingat nal post kat sini tapi lupe pulak mane aku campak lagunye . heheheh

Hari sabtu pulak ada latihan komander . memang best latihan . shaye shuke shaye shuke ! hehehe

*malas nak bawak kamera last2 menyesal tak sudah takdapat nak ambik gambar . T_T

~wassalam…~

Labels: ,