Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





MAYAT RENTUNG DISAHKAN NURUL NADIRAH @ DIRANG


~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

Korang … korang bace paper tak hari ni ??

News pasal adik DIrang tuh …. Honestly, kesian sangat …. Ucapan takziah aku hulurkan kat family dia …



Awat kejam sangat eak ?? Dia baru 5 tahun kot … Takde hati dan perasaan ke orang yang bunuh Dirang tuh ?? Aku yang takde adik ni pun ada rasa belas kasihan … Kalau taknak budak tuh, meh sini bagi aku . Aku teringin sangat nak adik …

Papehal , hope yang berkenaan bunuh Dirang tu dibalas dengan setimpal .

Psst://nak tahu lebih lanjut , klik S . paper pun banyak .

~wassalam…~

Labels: ,