Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





THE MAKING OF 4 SPM 1 | PART 2 (PHYSICS CLASS)


~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

*kepenatan yang terserlah !*

Huhuhahahahaha …. Olla ! How are you today ? Are you in the pink of health ?? If your answer is YES, then I’ll give you a big clap …. Waaaaaa~ Clap your hands … Hahahaha …

Last morning, I had my PHYSICS class . The class should be started at 10 pm but …. Sir Razak came late ! 10:30 pm baru dia masuk class … (hahahah broken English) pulak tuh tak ramai yang datang . Yelah, cuace macam tak mengizinkan . waktu2 pagi macamni then ditambah lagi hujan renyai-renyai, alamakkkk weyhhh~ memang syok ar lending atas katil . huuu~ oke2 . tergugat iman aku !

Guess what ?? Cikgu masuk tak smpai half an hour pun . cikgu just masuk and bagi penerangan ntuk buat PEKA je . Hewwww~ nasib baik dia pnye PEKA sonang je . Kitorang ni dahlah lemah FIZIK . (except boys . they’re really2 terror, la)

Then, pas cikgu dah bagi explanation, kitorang pun buat la experiment kitorang . dengan heppi sekali . apelagi, HUHAHUHA la kelas nye . tak kire laki atau perempuan, sume same je aku tengok . (opppS ! tuan pnye beloggg ni pun sama) tambah2 lagi bile member2 kitorang yang dah kuar (whether p MRSM @ SBP) datang menyibuk buat menyemak kat 4 SPM 1, lagi la kecoh woooo~

Experiment kitorang tak sampai half an hour . so, boring sangat kitorang main snap2 gambar . hahaha . di sini saya ingin memaklumkan bahawa salah satu hobi pelajar 4 SPM 1 ialah … snapping gambar , posing maut depan tepon ataupun kamera tanpe segan silu …. Ngeee~ (yeke ??)

Enjoy those CRAZY PICS … hahahah











gambar ni kene tengok betul2 . kalau tak, kompem korang nampak bende lain . *


tahanan * hahaha


DULCINEA ... eh ?? betul ja ejaan ? haha papa saja la



boys yang gile posing* k fine .

See ??? padahal kamera aku tuh tapi satu pun takde gambar aku . ni yg merajuk nih . T_T










Ni kemudahan orang pnye baru nak ada gambar aku … sobs~sobs~


Psst://pemerhatian aku terhadap member yang dah keluar :-

WAWA :- makin bambam ! haha

NISAH :- same macam wawa . nampak berisi .

FARA D :- maintain jerk !

MEMEN :- fuhhh ! makin tinggi .

AYOL n PIEE :- makin bambam jugek . hahax

FARA :- belum jumpe . taktau la bile nak outing dengan die .

OTHERS :- wallahualam … huhuhu


*esok kelas BIOLOGI . kene bace buku, nih !

~wassalam …~



Labels: , , , ,