Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





MAULIDURRASUL SMK DATO' SULAIMAN | 2012

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

Hello world ! rindunyea kat my bellloggggg nih ~

Ecehhhh !

Hey, kawan-kawan . nak tau tak, hari ni sekolah aku ada buat sambutan maulidurrasul .

Wallaweyhhhh~ cakap ar taknak best pulak . nak-nak lagi bile aku masuk perarakan, lagilah meriah, beb ! ISOTOP (kimia) hahahaxs !

Errrrrmmmmm, tapi maybe bebudak agak kurang puas hati sikit la sebab …. Kene pakai baju sekolah .

Em, takpe lah . yang penting tujuan kita nak menyambut kelahiran Nabi Muhammad S.A.W .

Soooooo~ aku taknak bebel bebanyak, lahhhh . korang tengok la gambar2 yang sempat aku snap, nih … tapi, ada beberapa gambar yang kurang jelas, la . harap maaf, ea .


saguhati pun jadilaaaaaa






Aikkk ??? opening dah gambar diorang ?? memang untunglahh diorang ~~ (taken from facebook)




team Nasyid SMK Dato’ Sulaiman … ensem2 gam meke ni yerk ?? hahaha menggedikzzzzzzz (khas untuk yanie and ejah J )

(taken from facebook)








Ceweks-ceweks idaman Malaya …. hehehe






Ni pulak Cowoks-cowoks idaman malaya … hahaha eh, yeke ?? rsenye tak, kot … hohoho




Kumpulan marhaban yang dipimpin Tuan Hj lazim . (tepiiii sekali, pelajar mithali kategori lelaki; mermer a.k.a syazmeer a.k.a ‘abang kite’ . hehehe






Haaaa~ yang menyanyi tu abg aku =,=’ errr, takdelah … main2 saja




Tingkatan 2 punye sepanduk . pun kalah jugak . kesiannnnn




Lawa … tapi tak menang … sedeyh, maey~~~


Haaa~ itu lah antara gambar-gambar yang aku dapat upload . and ada beberapa gambar aku taken from facebook . sape nama die, ea ?? ahhh~ tak penting . yang penting, aku sukeeeeeee sangat gambar-gambar ni sume . ehehehehe

Psst :// someone makes me SMILE !

~wassalam…~



Labels: , , , , , ,