Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





THE MAKING OF 4 SPM 1 | PART 1


~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

Hewwww~ ponat den tak torkato ni, toi ! tadi pukul 8.30 pagi, dah bertolak ke sekolah . kononnye ada class (tusiyen maths untuk kelab) tapi tup2 katenye class start pukul 9.30 …

Oke, fine . so, kitorang pun nganggur pergi class kemas class … renovate lah kononnye . sampai pukul 10 pagi … ‘cikgu ni p pasar dulu ke ape ni ??’ habes, lambat semacam, …

Dah siap class, kitorang sambung kerja tergendala kitorang tadi … sampai pukul 1.00 petang … terrrbaeklahhhhh~

So, hari ni aku nak bercerita berdasarkan gambar je lah ea … ataupun lebih dikenali sebagai“KARANGAN JENIS RANSANGAN” ?? uh, papeje la … hope u’ll enjoy those pictures … (WAJIB tengok ! penat aku snap, tahu !)


peace untuk damai !


nice ! made by : ejah, lai, yanie, zarith, me


wajah-wajah ceria 4 SPM 1 (hahaha)


look that ! that's me ! tengok lah aku buat ape ... just a simple one ... serbe pink pulak tuh~ hewww papejela yang penting dah jalankan tanggungjawab !


the most messy class i've ever seen !



2 GADIS MELAYU TAK TERAKHIR tapi tetap CUN !


haaa~ ni la PENOLONG KETUA TAK BERAPA NAK BERTAULIAH ... heheheh
(actually, bende tu tak siap lagi . tapi, pose punye pasal, papepun willing !)


gadis melayu terakhir ... (patut ayoul sukee) opps ! maap ili .... kite gurau2 je ...


see ?? nice, isn't ??


ape la agaknye yang sedang dibincangkan oleh 4 gadis pinggitan ni ... hahahahaha



what the ! sungguh bersepah ...


dulu kan, aku anti dengan budak laki 2 ekor ni ... yang tengah minum slurpee tu PIEE and yg lagi sorang tu AYOUL ... mereke telah berpindah ke SMS .... SYED MUNAWER, kot ??


yang tengah buat aksi tu la KETUA BERTAULIAH KESAYANGAN 2 RK 1 ---> 4 SPM1 (batch 96) haha



macam di edit, kan ?? padahal ....


sweat couple ?? ouh, no no no ... bestfren maybe ?? that can't be happen... actually, saling bermusuhan ;D macam aku cakap tadi ... pose punye pasal, kannn~

Psst:// dalam saling berkemas2, ada satu perkara yang really10000 mengejutkan aku !


~wassalam…~

Labels: , , ,