Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





st1 DAY AT SCHOOL


~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


hari ni.... bermulalah detik-detik yang dinanti-nanti semua pelajar tak kira pelajar tadika, pelajar sekolah rendah ataupun menengah (err, menanti la sangattt)


almaklumlah, first day, kan... mestilah macam-macam tak kene... tudung tak betul (dah 2 bulan tak pakai tudung sekolah), tulisan tak lawa (kat rumah tak menulis, kat rumah menaip), etc.


aku pulak... seperti biasa... menjalankan tugas sebagai pengawas sekolah (memang osem)



Alhamdulillah... tahun ni aku sekumpulan dengan yanie lagi... last year dah satu kumpulan dengan dia, tahun ni satu kumpulan lagi... aku bukan ape, at least bile ada kawan dengan kite senang sikit, an.


minggu pertama hari persekolahan, kumpulan aku kene jaga pagar 2... satu 'PUSAT PENJAGAAN' yang paling aku tak suka... bila jaga situ, muka kene macam ni :



jelingan ala-ala detektif conan... wahahaha... tak boleh bla... sebab ape, bile jaga situ, ramai bebudak yang tak mau dengar cakap... sepatutnya, motor tu kene pimpin... tak boleh duduk atas motor, yank... haduiiii~ dah berapa kali cikgu cakap macam tu. kalau perempuan tu, dengar la jugak cakap pengawas... tapi... lelaki??? bila kitorang tegur... ada yang buat muka macam ni...


senyum kambing?? ingat hensem sangatlah muka tu???



malah, ada jugak yang buat muka macam ni... kesian yanie... dia dah terkena dah tadi...



patut, ke?? tak patut... tak patut... bohonglah hati ni tak bengang... memang bengang dah time tu...


oke2, selain tu, ada pembaharuan kat sekolah iaitu... time perhimpunan... dah takde dah duduk2 macam dulu... sekarang perhimpunan kene berdiri je sepanjang masa... hah! kalau 1 jam setengah perhimpunan tu, 1jam1/2 jugak la kau kene diri. kalau 2 jam, 2 jam lah kau kene diri... tak mustahil ada yang pitam nanti... ramai jugak bebudak complain... ala~ pengetua baru, kan... cara pun lain2...


bagi orang macam aku yang baru nak naik form 4 pulak, ada orientasi la pulek sampai Jumaat nih... bukan wat bende pun... duduk kat kerusi sampai panas punggung dengar ceramah daripada cikgu... oke! fine...


*macam2terjadi


~wassalam...~

Labels: , ,