Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





SHERSON LIAN | HOT GUY OR SMART CHEF??

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


holla! fatin in the house!


korang... korang kenal tak dengan SHERSON LIAN??


haa~ mesti tak kenal, kan?? tapi, kalau kepada sesiapa yang suka tengok program masakan, mesti kenal!


beliau ni host satu program masakan yang boleh dikatekan popular jugaklah kat tv3... tajuknye 5 Rencah, 5 Rasa...


haa~ korang mesti tengok, aw! program ni memang best... kat korang yang tak gemar memasak, korang kene tengok jugak... tengok dia punye chef... ha~ sape tu? sherson lian, la... sape lagi...


first2 aku tengok program nih, memang jatuh cinta la kat program ni sebab... dia punye konsep memang unik. em, aku tak boleh cite la... korang kene tengok sendiri.


lagi satu... pasal chef dia... dah la hensem, pandai memasak pulak tuh... kalau dia memasak, ada style dia tersendiri... ada gaya... aduuuh! kalau korang tengok, mesti terpikat



gambar ni aku crop sebab yang lain tak diperlukan... hehehe



wau... smart, tak??




kenapa la dia letak gambar ni... dahla aku cair kalau nampak orang main gitar...


taktau nak cakap ape lagi dah~ korang kene tengok sendiri.

~wassalam...~