Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





MATH + ADD MATHS?? | BIKIN KEPALA OTAK AKU PECAH!!!


~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


tadi kat sekolah ada test...
[untuk ape??]


untuk kelayakan pengambilan subjek Add Maths...






kalau korang scan kepala otak aku, ini la yang ade ... kalau korang tengok pun ngeri!


warrgggghhhhh!!!!! tidakkkkkkk............. apelagi, bile dengar je perkataan 'TEST' and 'MATHS' , kecut perut la aku... aku kan fobia bile dengar perkataan-perkataan tuh...


dahla sepanjang cuti 2 bulan neyh, aku tak bukak buku langsuih. jeling pun tak. pandang sebelah mate pun tak tu... (err, melampau sangat, tuhhh)


rupe aku ni... cer korang tengok... ada rupe budak maths, ke?? tak kan... tak de, kan... waduiiii~ udahle sejak tadika lagi aku lemah gile dalam maths...


jawab soalan form 3 je dah macam tu, dah tunggang langgang, apelagi add maths?? macam2 mimpi ngeri yang ada kat mate aku nih~ tapi, pape hal pun, aku kene ambik subjek tu untuk menggapai impianku! (sangat jiwang) aku kene sahut cabaran mummy and daddy ku~ [kakak je boleh lulus, takkan adek tak boleh buat?] errkkk~ oke lah mak... abah...


and... tadi dah pun dibagi2 kan class... Alhamdulillah~ tercapai jugak impian aku nak ambik subjek feveret ku! BIOLOGY (kalau suke sampai setengah mati pun tapi takdapat nak score buat ape) tapi, aku tak berapa suke la dengan tempat duduk aku tu~ em, tapi takpe lah... terime saje lah~


*haiyyo~berdebar menantiisninni


~wassalam...~

Labels: ,