Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





LAGU PERCAYA PADAKU | BANGGANYE DAPAT DOWNLOAD!!!


~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


kalau korang tengok statement / title entri aku kat atas, mesti macam2 reaksi yang korang bagi. antaranye :


  • ha'eleh... dapat download lagu je nak jakon (yes, i'am)
  • minah ni betul ke tak?? (saye meseh waras)



actually... aku nak cakap... yang... before this.... aku.... tak.... pernah.... download.... lagu.....
(errk! biar betul minah ni??)


betul! tak tipu... sebab... sejak-sejak aku tukar broadband ni (baru sebulan), macam-macam aku boleh surf kat internet. aku boleh berblogwalking dengan happy, aku boleh bukak youtube, aku boleh berchatting bile berfacebook, aku boleh berblogging dengan sepenuh hati aku... yes!


mesti korrang pelik kan. sebelum ni aku tak buat macam tu, ke??


yes, i'm... mesti korang kate (fatin ni duduk kat ceruk hutan mane lah ni kan~)


sebab... broadband dulu memang lembab gile kalau nak hidup balik tak boleh. terus mati. (err, faham, kan??) atau bahasa lembutnye... lembab gile nak mati... seyyes...


so...... dengan kesekian kalinye.... aku dapat mendownload lagu..... wahahahahahaha.... hepi tak?? hepi tak???


*macamtakbetul,je...itupunnakpostkatblog,ke??


~wassalam...~

Labels: , , ,