Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





KAU ATAU AKU | MAIN TARIK TALI


~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

Haishhhh~ lame sudahhh tak mengupdate blog aku yang chumill nih…. Perasan !

Tadi… tengok satu cerita ni… OST dia lagu Kau Atau Aku (Main Tarik Tali)… time tengah dengar lagu tu, bagaikan nak tersedak aku ! ape taknye…. Lirik tu… waduuuuiiiiiii~ terkene kat batang hidung sendiri weyh ! sebijik sejibik same ! haduiiiiii~

Berlindung disebalik wajah selamba

Bagai tiada apa perasaan diantara kita berdua
Lucunya dalam saling berpura-pura
Semua orang tahu kau dan aku
Masing-masing punya rasa yang serupa

Main tarik tali, malu mahu memulakan
Luahan hati kita
Main tarik tali, masih menanti siapa
Mulakan dulu

Dilema didalam permainan ini
Masa terasa panjang
Hingga membuat ku tak tahan tertekan
Lakonan ini semakin membebankan
Terasa ingin saja aku terus terang
Tentang perasaanku kepadamu

Main tarik tali, malu mahu memulakan
Luahan hati kita
Main tarik tali, masih menanti siapa
Mula dulu

Kau atau aku
Memulanya dulu

Ruangan 4 muka dinding keliling
Makin menghimpit kala menanti panggilan darimu berdering
Mengharap engkau jua sedang begini
Dalam kelu resah
Menantikan perucapan yang ku cinta kepadamu

Main tarik tali, malu mahu memulakan
Luahan hati kita
Main tarik tali, masih menanti siapa
Mulakan dulu kita
main tarik tali, malu mahu memulakan
Luahan hati kita
Main tarik tali, masih menanti siapa
Mula dulu

Kau atau aku
Memulanya dulu

Kau atau aku
Memulanya dulu

Haaaa~ kan ? kan ? same kan ?? eh, korang mane tau yerK ! haduiiii~

Psst://cerite lame tapi tapi aku still ingat… hewwww~

~wassalam…~

Labels: ,