Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





HANG OUT | WITH MY GILE-GILE FRIENDS


~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

haihhhhh~~ busy betul yeark aku sejak 2 menjak neyH! Almaklumlah, school holiday, homework melambak, seyh ! TAPI, tu la … tak pernah nak siap-siap …. huahuahua

sooo~ dengan kononnye lah kan... kononnye nak hilangkan stress lah kan, so aku and the gang took a decision untuk hang out ke.... Batu Pahat je kot... (BP Mall)

blablabla... 6 orang je yang pergi daripada 7 orang tu... sedih je zarith tak dapat ikot... parents dia tak bagi... kalau diikutkan, parents aku pun tak bagi tapi, hasil usehe keras aku pujuk parents aku, dengan bersusah payahnye... akhirnye... hehe... aku diberi GRINLIGHT...

Alhamdulillah ... jadi, cerita ni bermula daripada jam 9 pagi pada 24 JANUARI merangkap birthday lai... pabila turun je dari motor, dari jauh aku ternampak . nampak ape ? "alamak! bas la! tapi, apesal lai tak call aku yerk??" so, dengan kelam kabutnye aku keluarkan phone kesayangan aku, Nokia Classic 1680 aku untuk call lai . kononnye ! so, tengah dok mendail tu kan, tibe2 aku teringat... "waduuuuh! (sambil tepuk dahi) aku mane la ada kredit... haish~ potong stim betulla!" aku pun tunggu je kat bustop tu ... 10 minit berlalu, apesal la bus ni tak jalan2 lagi nih... punye la kelam kabut aku berlari tadi... tibe2, phone aku memanggil2 aku menandakan ada mesej masuk... bile aku tengok kat skrin, ouh... yaniey... "salam... aten lau dah dapat bus bgitau kat aku, tau"... alahaiii... 'yaniey ! aku dah dapat bus !' namun... itu hanyalah jeritan batinku aje... >moral of the story, kalau nak hangout dengan member, better topup dulu<

sorang demi sorang ABangla dan sekutunye naik bus... 'alamak! dah penuh ! aku sorang pompuan... macamane nih ?? Ya Allah, KAU lindungilah aku... Aminnn' sesampai saja kat Taman Sri Sulong, leherku memanjang mencari yaniey dan mai... fuh ! semangat ! ada... tapi, mai je... mane yaniey ??

fara, lai, yaniey and ejah naik bus yang kedua... hewwwww~ dekat an hour jugaklah kitorang tunggu depa... so, kitorang pun jenjalan je la kojenye... sampaikan satu The Store tu kitorang dah round. tu pun mai ajak round lagi, tapi aku tak sanggup dah.... penat ! time tengah jenjalan, lagu ET berbunyi... 'eh, tepon aku la' . lai rupenye call... blablabla dia cakap dia dah dapat bus...


time nih kat The Store

bile diorang dah sampai, kitorang terus naik bas TANJAU untuk ke BP Mall... sampai je situ, terus pergi popular... lama jugaklah. then, perut dah lapar ni... macam-macam jenis muzik ada… ada lagu dangdut, rock, jazz, balada,indie, k-pop pun ade ?! ish, ni dah kritikal ni... so, discuss punye discuss... makanla kat Pizza Hut .


ni namenye LAILATUL ... peace yawwww



yaniey, lai, fara


yummy !


ejah budak aiskrim .... wahahahaha


yaniey >smile !


yam ! nak titit !



slurppppp ! macal sodap je !


psst://gambar aku takde ??


lepas tu, pergi karaoke... tempat melepaskan tension ! yes... tak kesahla suare sedap ke tak, kitorang main redahhhhhh je ... sporting jugek kami ni yerk ?? ahakkkks ! jam dah 1.30, time untuk solat !>moral of the story, happy2 jugak, tapi suruhan ALLAH jangan ditinggal<

lepas tu, pergi boling centre... terrrbaekkkkklahhhhhh~ banyak masuk longkang .

psst:// aku tak main, tengok je... hhehe

blablabla,,, pukul 3.30 kitorang balik... sampai rumah dekat pukul 5 jugaklah...

hah ! cerita kat dalam bus... ada sekumpulan pelajar MRSM BP . yang sorang tu diri sebelah aku... alamak aiiii~ muke suci ! macam bidadara syurge ! heheh


psst:// takbanyakgambarlaaaaaruginyeeee~


~wassalam...~

Labels: , , ,