Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





FOREVER I WILL REMIND YOU | KENANG DAKU DALAM DOAMU

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

Haipzzz, kawan-kawan ! hari ni kan … mood saye bercampur baur, le …

Awat skema sangat ni ??

Oke2 … actually, post ni aku tujukan KHAS buat kawan aku yang akan berpindah ke SEKOLAH MENENGAH SAINS SRI PUTERI (WAJIB capital) korang tau tak sekolah mane tu ? kalau tak tau, survey kat sahabat baik korang, yeee~

Ni gambar mase kceik2 dulu… (form 2)


Aku pun tak pastila dia sempat ke tak bace post aku ni … kalau kau bace, jangan lupe komen and like, tau ! hehehe … tinggalkan pesanan kau kat cbox sekali… biar semua orang tau yang kawan aku ni nak pergi sekolah pandai …

Papehal, jangan lupekan kitorang especially AKU, LAI, MAI, YANIE & ZARITH kat sini… juge 3 RK 1 (2011) and 4 SPM 1 (2012), yeee~ kalau kau balik kampung, kite outing lagi, ye ! (macam la parents aku bagi sangat)

Lastly … jage diri kau baik2 … =)

Psst:// airmata dah menitis dah nih ! (P.O.Y.O)

~wassalam…~

Labels: , , ,