Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





BLA~BLA~BLA


~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


haiyyooo~ rase macam dah lame je tak update, kan . kenapakah ? mengapakah ?


jeng ... jeng ... jeng ... kawan busy, la ... (ceh! yeye'o je... busy ngalahkan PM)


almaklumlha ~ berstatus sebagai seorang PELAJAR - STUDENT - PEUNUNTUT - MURID


mane nye tak busy... busy dengan ?? HOMEWORK lah, kawan ...

macam-macam tu berlaku sepanjang seminggu sekOlah nih


biaselah, budak-budak... you know?? bilangan kelas 4 SPM 1 sekarang daripada 35 boleh jadi 42 orang...


mengapakah ??


biarlah... diorang pun nak jadi DOKTOR jugak ...




then, bile dah naik form 4 ni, seminggu full takde cuti, weyh~ SABTU kelas , AHAD kelas (kelas ADD MATH tuh) ... wallaweyh~~ takpelah ten, berkorban lah sedikit... bak kate KAWANKU ''pengorbanan yang KECIK pasti mendapat ganjaran yang BESAR"


betul tu betul! ala~~ setakat kelas je kott... takde hall lah. datang sekolah duduk dengar ape cikgu ngajar. oke, je~


hermm~ tinggal bape hari je lagi result permohonan ke SBP & MRSM keluar... aku mohon jugakkk... SEKOLAH SAINS JOHOR... dekat-dekat jek ... tu pun bukannye pergi kalau dapat . ha ! cakap pasal benda tu kan, aku pelik betul . mane tak nye, bile cikgu tanye sape yang nak keluar , majority ... LELAKI yang angkat tangan ... yelah, selalunye perempuan yang nak sangat pegi asrama ... ala, mereke pun nak jugak duduk sekolah bagus . betul tak alap??


lagi ? lagi ? seminggu ni pack pulok jadual aku dan 6 sahabat aku yang lain... kawan-kawan yang lain balik pukul 2, kitorang pukul 5 baru balik ... almaklumlah~ nak penuhkan buku KOKO ... kene aktif . kan kan??




~wassalam...~

Labels: ,