Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





BACK TO SCHOOL

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


sedar tak sedar, tinggal 2 hari je lagi nak naik sekolah, yerk!


haduiii... kalau aku pergi kat memana pun, mesti nampak banner "PROMOSI KEMBALI KE SEKOLAH" , "BACK TO SCHOOL" , "PROMOSI JUALAN KEMBALI KE SEKOLAH" , etc.


waduuh2... macam-macam yerk! tu tak ditambah lagi dengan Year End Sale.


honestly aku cakap, aku tak ready lagi even fizikal or mental... entahlah yerk... aku pun tak paham dengan diri aku nih...


aku bersemangat nak naik form 4, tapi... ape2pun aku tak prepare, pun... habuk pun tadak.





and.... kali ni maybe pecah rekod sepanjang 15 tahun, 9 bulan 1 hari aku hidup kat bumi ni naik sekolah tak beli pape. serius! sebab.... semua barang2 aku masih cantek (almaklumlah, GADIS CERMAT)


paling suka kat dunia ni of couse la parents aku sebab... tak perlu keluarkan ongkos semata-mata BACK TO SCHOOL... hehehe


hermmm, aku pun tak ada hati sebenarnye nak beli barang2 baru... tapi... tengokla nanti pertengahan tahun, macam-macam aku beli... wahahahaha

agak weird, kan??


aku pun sebenarnye GERAM tengok bag-bag yang dijual kat kedai2... sangat menepati citarasa ku! hahax


*sekolah!i'mreallymissyou!


~wassalam...~

Labels: , , , ,