Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





SELAMAT TINGGAL 2011, SELAMAT DATANG 2012

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


apa khabar readers??


hari ni merupakan tanggal 31/12/2011 iaitu hari terakhir kita pada tahun 2011...


[AMARAN!!! anda tidak digalakkan masuk ke toilet pada jam 23:59 kerana anda akan keluar daripada toilet tersebut pada tahun hadapan!!]


oke2, so dikesempatan ini, aku nak wish happy new year kepada semua orang kat dunia ni...


honestly aku cakap, tahun ni memberi beribu macam rasa sepanjang tahu 2011...

Bold

baik manis, mahupun pahit... malah, masam and masin juge ada... ^^ ngee~


---> kenangan sepanjang kene jadi 'minah studi' memang tak dapat dilupekan... (padahal, tak la studi mane, pun)

---> kenangan buku bank aku hilang... kalau buku bank pribadi takpe... tapi ni buku bank biasiswa... tapi, dalam kepahitan ada jugak manis... pabila Puan Rashidah (guru kaunseling) and cikgu Nazlan (guru HEM) pujuk aku... aku ingat lagi ape diorang cakap kat aku
CIKGU RASHIDAH : ini baru buku bank hilang... kalau boyfriend hilang ntah2 lagi teruk...
CIKGU NAZLAN : pe nih nangis2 ni... buruk muke tu nangis... dah anak dara pun menangis lagi... takdapat saya bayangkan kalau awak nangis pasal boyfriend...
errkkk! ape la cikgu nih!

---> kenangan pergi English in Camp... first time woo~ paling best bile dapat berkenalan dengan someTWO heheheh(usually someONE but this time a bit different sebab 2 person)

---> kenangan pergi Kem Biasiswa kat Bukit Peringgit, Melaka... paling tak dapat aku lupekan... pabila ustaz kat situ iaitu Ustaz Baharuddin asyik mengenekan aku je... (yela, AMANAH dah dibagi orang)

---> kenangan pergi Kem Pengawas kat Pekan Nenas, Pontian... sweet memory time nightwalk... kumpulan KAMI FIGHTER! memang the best... :)

---> kenangan pergi Langkawi... first time ke situ... memang destinasi impianku... walaupun perjalanan balik ada rasa sedih (adala... takde sesapa pun tahu kenape aku sedih), akhirnye.... aku dapat campak jauh2 'bende' yang buat aku sedih tu... walaupun dia datang kembali sebulan yang lalu... (u make me SMILE, la!)

---> kenangan dapat main mesej dengan MR. KEROPOK LEKOR... heheh... aku akur yang dia dah ada makwe... takpe2, aku really anggap kau macam adik aku... next year buat terbaik untuk PMR, tau! :)

---> kenangan dapat berbalas komen dengan "someTWO" yang aku jumpe kat English in Camp... tapi sorang je la... yang sorang tu tak... thanz a lot...

---> kenangan pahit pabila Rahim Ahim and Wadani Caranima Jecel (actually taknak sebut pun nama depa) yang really10 buat aku BENCI.)

---> kenangan dapat buatkan birthday cake untuk cikgu Zainor Idayu Jusoh (tanpa pengetahuan orang lain) and kek yang aku buat time tu memang really10 menjadi!!! :)

---> kenangan masam pabila result Trial PMR aku teruk gile... serius turun mendadak... sedih sangat sebab English and Science yang selalunye dapat A tak dapat...

---> kenangan pabila menghadapi Peperiksaan PMR... first day dah hujan... (hujan rahmat, kot??)

---> kenangan masam+masin+manis mase ambik result PMR... walaupun tak dapat straight, i'm really10000 thanks to ALLAH...

---> kenangan manis first time family aku buat dodol made in RUMAH and it really100000 works!! so, ada sesapa nak tempah dodol dengan ayah aku??

---> kenangan pabila.... satu kelas mentertawakan aku sebab... tersilap paham... waktu Geografi cikgu Ahamad suruh razy yang bace tapi... aku pulak yang bangun... memang malu gile!

---> kenangan pahit pabila berdingin dengan gang aku sendiri... korang... aku nak mintak maap... aku harap tahun 2012 ni persahabatan kite makin erat... Aminnn :) (paham2kan lah diri sape yang seGANG dengan aku)


memang banyak la kenangan whether PAHIT, MANIS, MASAM, MASIN... kalau nak letak kat satu entri ni pun rasenye tak muat... so... aku letak la yang aku really10 ingat...


kalau cakap pasal tahun baru, perkara paling utame yang popular orang tanye mesti pasal AZAM, kan?? erkkk! bukan AZAM idola kecil, mahupun AZAM yang kat luar sane...


aku kalau ditanye, memang azam aku tahun 2011 tak tercapai sebab... azam aku tahun ni nak 8A dalam PMR... but, nevermind, la... maybe tadak rezeki...


and... cakap pasal azam 2012, ini dia azam aku :

  • nak improve MAths and Add Maths aku (walaupun belum pernah belajar Add Maths)
  • nak ambik lesen motor
  • nak belajar buat kek at least 3 jenis...


ermmm, boleh kan azam macam tu?? (memang tak nampak macam azam)


so, pedoman buat korang... push habis2an untuk capai azam korang...


akhir kate....


SELAMAT TINGGAL 2011,
SELAMAT DATANG 2012


*hope2012akanbagilebihsinarkebahagiaanbuatkitasemua,,, Amin...


~wassalam...~

Labels: , , , ,