Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





SEDIH SETENGAH MATI....... ;(

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~

apa khabar readers semua?? diharap agar readers sihat walafiat hendaknya... Aminn... Ya Rabbal Alamin...


hari ni, fatin sedih sangat... semua ini berkait rapat dengan sesuatu yang dipanggil SAHABAT...


readers nampak kan gambar di bawah?? itulah gambar fatin dengan BEST FREN FOREVER fatin yang bernama NURUL NADIAH...



yang sedang buat lambang PEACE itulah nadiah... cute, kan??

mesti readers nak tau kenapa fatin sedih sangat, kan??






fatin sedih sebab nadiah dah misunderstanding dengan fatin... actually, malam tu kami berdua bermesej-mesej...


maybe, nadiah terasa dengan ayat fatin tu... then terus dia dingin dengan fatin... fatin sedih sangat... ini lah kali kedua fatin rasa sedih yang teramat kerana SAHABAT walaupun orang yang berlainan...


Demi ALLAH fatin cakap, fatin takda niat pun untuk menyinggung perasaan dia... ayat itu semata-mata ditujukan khas untuk orang lain...


tapi...
fatin tak sangka pulak dia terasa...


and....
ini juga kali kedua air mata fatin menitis kerana SAHABAT... Demi ALLAH... fatin sayang sangat dengan persahabatan ni...


baru 4 hari yang lepas kami buat kek sama-sama... walaupun tak berapa jadi... sebab silap resipi... :) indah sangat masa tu...


"nad, walaupun kau tak baca ape yang aku tulis kat sini, tapi aku harap sangat kau dapat maafkan aku... PEACE, yea... aku nak kita bersahabat macam dulu..."


*pleaseforgiveme...

~wassalam...~

Labels: , ,