Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





SAHABATKU "FALL IN LOVE!!!"

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


hype! hype! apa khabar readers??


haduiiii... rindunyee dengan blog aku yang comel, nih... (comel, ke)


dah 2 hari dah tak update blog. yelah, fatin kuarantin diri fatin daripada on pc selama 2 hari. ingatkan nak lanjutkan sampai hari khamis ni tapi..... tak jadilah. tak tahan. huahuahua...


kenapa fatin kuarantin diri fatin?? adala sebab musabab dia... psst:// hanya orang tertentu saja yang tau


okeylah! berbalik kepada title entry fatin kali ni... mesti korang tertanya-tanya siapakah gerangannya sahabat fatin tu??


ehem... ehem... SIAPA YANG MAKAN CILI, DIALAH YANG TERASA PEDASNYA... hahaha... sooryyy you....

takdela... hari sabtu hari tu, pukul 11.30 AM, kat tv3, ada satu movie ni. tajuk dia LEMONY SNICKET'S A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS. cerita ni kan dah banyak kali ulang kat tv.


yang penting cerita ni memang tiptop! i like this film...


oke2, berbalik kepada cerita kita tadi... sebenarnya gini... si sahabat fatin tu (nama dirahsiakan demi menjaga nama baik diri dan keluarga hahaha) dah tangkap syok dah dekat heroin cerita tu. ala.... si violet tu... kalau sesapa yang dah tengok tau la, kan...


'dia' kate, violet tu lawa, comel... haduiii... memang tak dinafikan, fatin ni yang perempuan ni pun cakap VIOLET tu lawa, apelagi lelaki. lagi-lagi yang gatal (kau macam tu ke sahabatku??)


so, atas permintaan dia,eh salah. fatin yang nak buat. fatin publish la pasal benda ni dekat blog... hehheheh... jangan marah, bro.


sempat jugak fatin upload a few gambar si violet tu. tapi, a bit slek la... ada mamat HANDSOME ni pulak... takpe la sahabatku, kau ambik si perempuan, aku pulak ambik si lelaki nye, ea... hahaha



alahaiii... CUTE=HENSEM nye mamat tu... bukan mamat lah! KLAUS nama dia... watak dalam cerita ni...


mereka ni ala-ala THE THREE MUSKEETERS la pulak aku tengok...


so sweet! so cute! so... segala so so lah.


*bro,ihopeyou'lllikethispost... :)


~wassalam...~

Labels: , ,