Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





RIDICULOUS-II

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


today, i don't know what i'm going to post here...


ermmm, anyone can give me some idya?? (huh, crazy, kah??)


ermmm, i've a story about a guy...


i miss him very much. err, correction. fatin rindu dia yang dulu... dia dah tak macam dulu, dah...


fatin kecik hati betul.... ala, lantak la! dia pun entah2 ingat kau entah tak.


ehhhheh, ape aku merapek, nih??


ni la bahana kalau takde modal nak stori...


jangan hiraukan ape yang fatin tulis tadi. takde bende pun. saje nak cari publisiti... (ceh, hampehhhh!)


huh~ kekeringan idea untuk dibuat cerita time tengah2 malam macam ni...


"dalam sehari kalau aku tak update blog, rase macam ada yang kurang"


that's why hari2 dok bercerita sampai kekeringan modal untuk stori... huh~~~


"when i see you face, there's not a thing that i would change, coz you're amazing, just the way you're... and when you smile, the whole world stops and stares for a while, coz boy you're amazing, just the way you're..."


huh~~~ merapek, saja... dalam banyak2 lagu BM a.k.a Bahasa Melayu (bak kate EJAT [aku tau kau tengah baca blog aku]) a.k.a Bruno Mars, lagu JUST THE WAY YOU'RE lah yang menjadi pilhan hatiku... siap fatin ubah jadi women's version lagi... huahuahua... entahlah... lagu ni adaa sentimental value dia. psst:// hanya orang tertentu saja yang tau! LAI...


apesal aku sebut2 nama lai, nih?? saja... kangen bah sama kamu... sama kamu, kamu, kamu, kamu, dannnnnnn kamu semua....


huh~~~ rutin harianku sebelum masuk tidur,
~> pergi toilet
~> jenguk kucing kejap
~> baca novel kejap (dalam 2-3 bab saja)
~> berangan kejap (sampai tertidur)


huahuahua... ekstrem tak I punye jadual before masuk tidur?? hehehe... ekstrem habessssss! memang terrrbaeeekkkkkkkk, lah.... :)


ok lah. fatin a.k.a CIK LOLLY (my new nickname) a.k.a MISS SPECTACLES a.k.a IFTI IMANI (amboiihhhh, banyaknyeeee a.k.a) nak masuk tidur. esok jangan lupa bangun awal solat subuh + help my mum kat kitchen (uisssh! rojak bebenor) = barulah online lagi... :)


*merapumerapumerapu


~wassalam...~

Labels: , , ,