Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





RAGAM BEFORE AND AFTER RESULT

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


haipz! haipz! readers, apa khabar??


hari ni, fatin nak kongsi cerita dengan korang pasal ragam fatin before and after ambik result


serius, kalau diingat balik, macam kelakar pulak :D


hahaxs!

BEFORE AMBIK RESULT :



  • ke sana sini, termenung memanjang. takde bende lain nak buat.
  • tengah syok-syok basuh pinggan, tak perasan ikan goreng kene curik dengan kucing coz asyik ingat pasal result je
  • tengah siang sayur kangkung tadi, tibe2 mak aku panggil. "adikk!" fuh! semangat! kangkung yang aku pegang tercampak sebab terkejut sangat coz terlalu asyik pikirkan pasal result yang bakal aku ambik nanti
  • malam sebelum menjelangnya 22/12/2011, tak boleh tido malam asyik memikirkan result aku

CONCLUSION : aku dah dijangkiti penyakit TERMENUNG

AFTER AMBIK RESULT :


  • boleh tersenyum lebar
  • tak lagi termenung
  • menjalankan hari-hari seterusnya seperti biasa


CONCLUSION : happy walaupun tak dapat straight A...


malu je, dapat 7A1B... itu dah oke, yang keo nye, B nye tu haa...


BAHASA MELAYU?!


ouh... mcm2 kritikan yang aku terima daripada makcik2ku, kakakku, ibu bapa ku, guruku...


haduiii, yela, bahasa melayu kan bahasa ibunda aku??


huh~~~


papeun, aku bersyukur sangat sebab aku belum tersasar jauh lagi... Alhamdulillah :)


berkalung-kalung TAHNIAH aku ucapkan kepada :

  • AMIRUL
  • HARIZ
  • MEMEN
  • PIEE
  • SYAHNAZ
  • AMERA
  • FARA D
  • ILI
  • MAI
  • JIA YING
  • FARAIZZATI
  • AZWA
  • HANISAH
  • EJAH
  • FATIHAH
  • YANIE
  • MIRAH RAZAK
  • ERA
  • FIEQA ZAIDI
  • ZARITH
  • AMIRAH SYAFIQA
  • ARINA

sebab korang dah membanggakan SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN DATO' SULAIMAN...


congrats... :)


kepada yang 7A1B (macam aku) yang buat rayuan semakan balik, gud luck!


kepada lailatul, jangan berputus harapan. i know you can! :)


sama2lah berdoa agar kita dapat 8A walaupun tak berapa nak rasmi.... Aminnn


you all, keep it up!
life must go on!!! :)

*alhamdulillah...

~wassalam...~