Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





OH, SAHABAT!!! I MISS U SOOO MUCH!

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


hype! hype! apa khabar readers semua?? sehat??


tiba-tiba kan, fatin rasa rindu sangat dengan sekolah... dengan kawan-kawan semua...


hurrmmm... apa lah yang agaknya korang tengah buat sekarang yerk??


yang pasti... pabila naik sekolah nanti, mesti korang sume memiliki pipi seiras saya... ?? chubby... huahuahua...


apa taknye, mesti korang kat rumah makan, tidur, tengok tv, ngadap laptop, blablabla... aku bebel kat sini macam la diorang bace ape yang aku tulis... takpe2, exercise tangan... almaklumlah, dah lame tak menulis... *_*


hermmm... berbalik kepada story fatin tadi, fatin memang rindu gile setengah mati la kat u all! espesially... korang ber5... aik?? taknak ngaku yea?? tape2, aku ada upload gambar korang. korang telah disabitkan bersalah kerana membuatkan fatin merindui kamu semua! jadi, korang telah dijatuhi hukuman penjara sampai 03/01/2012 di rumah fatin! ececeh... haha relek, maa~ gurau je...



dari kiri : LAI, FARA, ME, MAI, YANIEY, ZARITH

u all, ingat tak... ni gambar mase zaman kite mude-mude dulu... hahax! mude la sangat. ni gambar mase kitorang form 2 dulu. gambar ni di ambik sebelah surau. eh eh?? nampak tak 2 ekor kat belakang tu?? alahaii... menyibuk je la korang. yang tinggi tu SAPIX and lagi sorang EWAN... alhamdulillah, persahabatan kami ber6 masih kekal hingga sekarang... diharap kekal sampai bile-bile lah, yer... walaupun ada yang tak suka dengan kita, banyak rintangan melanda selama kita bersahabat, chiil, keyh! kita kan... ape yerk?? FANTASTIC 6... haha...





ketiga-tiga gambar ni mase waktu Sains. mase form 2, jugak. mase kita muda-muda jugak. tu, nampak tak cikgu yang cumil lutiy tu?? haa... nama dia NURULHUDA ABDUL JALIL... hari last dengan beliau... sebab, beliau guru sandaran... nak introduce 1 by 1 budak kelas, ke?? haduiii... sakitla mata fatin kalau macam tu. makin bertambah la rabun fatin. em, rasenye tak perlu kot... mereka tak top, la. (hahaha, jangan marah) mase tu, fatin jadi PENOLONG KELAS 2 RK 1 (wah, nak besar jugak). tapi. tahun ni naik pangkat la... jadi pengawas... =) i like it!


korang, aku rindu korang... tapi, rase macam taknak jumpe korang pulak... yela, kalau kita jumpa, maknanya.... time kita ambik result nanti, kan?? kan kan?? hwaaaaa.... takut!


*takutnyeeresultdahnakkeluar!
in this pictures: yaniey, lai, zarith, mai, fara.


~wassalam...~

Labels: , , , , , , ,