Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





MENGHITUNG HARI #2

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


readers! fatin boring sangat tahap dewa dah nih!


waduuhhhh..... online FB, takde sesapa nak ajak chat. (kecuali mamat gila budak sabah tu)... lantak die la. malas aku nak layan.


haduuiiii.... Fb sekarang pun dah tercemar... help, Fb fatin dah tak suci........


erkk! sesaje bikin suspens! huahuahua


sedar tak sedar, lagi 2 minggu nak naik sekolah (i'm not ready yet even fizikal or mental)


and... that's means... KEMUNGKINAN BESAR result keluar next week??? oh, my!


i'm not ready yet... even fizikal or mental... ;'(


takutnyeeee...


cakap pasal result ni, fatin teringat dekat class teacher fatin... nama beliau ROSMIZAH ABDUL RAHMAN...


beliaulah yang telah mencurahkan ilmu kat fatin (especially MATH)... fatin rindu sangat kat cikgu... hari demi hari, fatin takut... result semakin hampir... bermacam-macam kemungkinan yang ada dalam kepala otak fatin...


before cuti, class fatin bagi hadiah kat cikgu... lampu meja, je. harga dia lebih kurang RM30. chumill tak??


hampeh, je... kitorang bagi hadiah ni kat cikgu, tapi anak dia pulak yang bawak lari ambik bawak masuk bilik dia... huhuhu

takpelah, asalkan cikgu terima hadiah kitorang.

"fatin harap sangat fatin dapat 8A... Aminnn... fatin taknak hampakan harapan mak ayah fatin, kakak fatin... fatin nak buktikan kat orang kampung yang fatin pun boleh. fatin nak buktikan kat sedara-sedara fatin yang fatin pun boleh... walaupun dulu mereka memperlekehkan fatin and family..."

*iwant8A's.Aminnnn

~wassalam...~

Labels: , , , , ,