Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





LAST DAY AT SCHOOL...

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


hype! hype! olla readers!


hari ni, fatin nak kasi stori mase last day dekat sekolah. haduiiii, out to date lagi! orang nak cite pasal naik sekolah, dia baru nak cite pasal last day at school... erm pape je la.


almaklumlah, pelajar lepasan PMR, mestilah tengah happy mepi time tu. dekat sekolah, takde keje. keje nya, bawak laptop / netbook masing-masing then online. memang terrbaekkk lah pelajar SMKDS ni.... haduiiii...


memang enjoy gile-gile. yela, sebelum ni kan asyik terseksa saja dengan homework yang melambak, kelas tambahan and so on... and now... happy lah coz dah merdeka.


ha, ni fatin ada upload a few gambar member-member fatin...


wah3, banyaknye hadiah... dari kiri : MAI and YANIE.

mase tu ada event kat sekolah. majlis persaraan cikgu geografi kami, TUAN HAJI AHAMAD BIN DAIMAN. kenal, ke??


two best fren forever... ZARITH and MAI...


i like this pic... background yang sungguh bersepah... wahaha


look that! my table is the most10 baik daripada mereka... meja fatin yang masih ada kerusi di atas meja. kerusi kayu.

bersepah kan kelas 3 RK 1?? hahaha almaklumlah, time tu dah sebulan tak masuk kelas. kami pulak dilarang masuk. kawasan larangan. tapi, time tu dah rindu setengah mati, apelagi, cilok-cilok masuk ar... pelajar mithali betul, naa~


smilE! dari kiri : SEXY a.k.a AMIRAH SYAFIQA and MAI


fulamak... cun la 2 orang minah, ni... huahuahua... dari kiri : FARHANA and YANIE


haa... inilah gang DULCINEA (eh, betul ke aku eja) dari kiri : ILI, FARAHIN, WANA, MIRAH, FIEQA


aku paling suka pic ni. sempoi! dari kiri : AKMA, EJAH, FATIN, LAI, YANIE, ZARITH, FARHANA


hantu posing sungguh! cun kan?? hehe... FATIN and FARHANA


haa... ini yang tak patut, ni. semua pengawas. jatuh saham aku sebagai pengawas. adess! dari kiri : YANIE, ZAHIAH, FARHANA, AIMI

gambar tu mase kami belit dekat surau. bukan belit, lah. dah memang port. ada aktiviti untuk kami, tapi kami hilang. dah kena marah dengan cikgu... paling teruk budak form 1 and 2 lah... mereka yang mengambil alih tugas kami... huhuhu...

tapi, takde gambar budak laki, la. fatin tak campur sangat dengan boboy ni... (eh, yeke) fatin ambik gambar gegel je... boboy fatin tak ambik... hahaha ayat gediks!

enjoy betul la lepas PMR nih! sungguh! hehehe...

tapi, teringat pulak pasal result... yang tak sampai 3 minggu akan keluar... aduuhh, kecut perut bile diingatkan.

muga2 semua pelajar 3 RK 1 akan dapat 8A... aminn... biar bagi gempak sikit dekat satu BATU PAHAT, yea...

*rindunyesamakorang...
in this pictures:

~wassalam...~

Labels: , , ,