Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





LANGKAWI I'M COMING

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


hype! hype! apa khabar readers semua?? diharap agar sihat walafiat hendaknya... Amin... Ya Rabbal Al-Amin...


hari ini, fatin nak stori pasal holiday fatin ke langkawi. ala, yang sekolah fatin buat untuk pelajar Tingkatan 3 lepas PMR... kami pergi pada 19/10-22/10/2011


hahaha.... macam lawak, je kan... peristiwa dah nak masuk 2 bulan, baru sekarang nak cerita... huhuhu out to date betul lah kau ni, ten!


alah, pape je la... tak kesah... ha, kat bawah ni, fatin ada sertakan beberapa gambar... enjoy yourself, ea...



gambar ni di ambil semasa hari terakhir kami di sana... Padang Besar, Perlis. kami shopping sakan kat sane (hehehe)



ni pun mase hari terakhir jugak.. tapi still kat Langkawi. dari kiri : AFIQAH, FATIN, LAI


gambar tu dekat depan kedai coklat... sedihnye... fatin tak dapat nak beli coklat banyak-banyak... bajet lari, laa.... jeles fatin tengok ada yang berbelanja sampai RM200 lebih... ish ish ish.... tak nak hulur, ke??



kedai coklat HAJI ISMAIL GROUP... wah, besarnye chupa chups!



gambar semasa hari kedua kat Langkawi kat Kilim Geoforest. nampak tak ada bentuk penyu??



apa ni?? ni pemandangan air terjun dari cable car. mase tu kurang jelas sebab hujan...


best tau naik cable car time hujan... mulenye memang agak cuak, ar... tapi, tak semua orang kan dapat naik cable car time hujan so, untungla... kami trip pertama pulak, tu... mestilah hujan nye lebih lebat.... waaaa takut!



PEACE yawww! dari kiri : LAI, FATIN and.... sape yerk?? ZILA kot... adess, lupes! maap



kamilah THE FANTASTIC FOUR! dari kiri : AFIQAH, FATIN, LAI, DIANA


gambar ni pun mase kami dekat kawasan cable car... mase tu dah panas terik, dah. walau panas sekalipun, posing tetap number 1, der... hehehe



alamak... terupload banyak la pulek...


haa... tu lah antara gambar-gambar kami sepanjang kat Langkawi. fatin tak dapatlah nak upload banyak-banyak. kalau nak tengok, pergi FB fatin www.facebook.com/fatinif


memang syok gile, la! fatin rasa macam nak pergi lagi pulak coz mase pergi tu tak puas... sedihnya bile mengingatkan, masa hari kedua, time malam... tak dapat makan... fatin dengan kawan-kawan makan burger, je.... mahal pulak tu! tapi, dah lapar... apa mau buat...


insyaALLAH, kalau ada rezeki fatin nak ajak family pulak... :)


*indahnyakenanganini :)


~wassalam...~

Labels: , ,