Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





HANG OUT FOR THE FIRST TIME (PICTURES)

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


hype! hype! apa khabar readers semua?? sehat bukan??


hari tu fatin cakap nak upload gambar mase fatin hang out dengan member lame fatin kan??


haa... ni fatin dah upload, dah... tapi sayang, kan... fatin ambik gambar sikit, je... sebab kengkawan fatin semua malu2 cat... eh salah, la! malu2 kucing... haa....


memang syok walaupun cume pergi BP Mall je... sweet memories i ever had... :)




peace for peace! dari kiri : NADIAH, NORHAN, NANI (triple N)



dekat KFC... macam sweet couple padahal... twin... wahaha



dalam kampung... sempat lagi posing tengah-tengah jalan... padahal ada motor nak lalu, tu.



alamak! macam POYO je mamat baju merah, tu. (hahaha)


huh... tak boleh bla... terserempak dengan pak imam la pulak! haduiii... mesti dia cakap dala hati "ish3! apa la nak jadi dengan anak mude zaman sekarang ni... lelaki perempuan bercampur". heheh tak baik la ten kau buruk sangke!


dah tau tak elok, awat hang still keluar dangan bukan muhrim?? niat kami baik... takde pape pun... peacE! :)


*kenanganterindah :)

~wassalam...~

Labels: , , ,