Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





CHARACTER 3 RK 1

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


hype! hype! apa khabar readers??


hari ni tetibe rindu dekat my classmate.


ahakkks!! kamu rindu saye takk?? hehehe (gedik sekejap)


kat class fatin, ada segerup (satu group) yang diberi nama DULCINEA... dianggotai 5 orang ceweks2 cun. haha


fatin ada upload gambar diorang haritu... ape kene mengene nye?


haa~ diorang ni kretip sungguh. sampaikan ada sorang tu nama dia fieqa, memang pandai buat animation2 nih.


sampaikan class 3 rk 1 pun dia buat animation. cute gile taknak cakap.



cute, tak?? cute, tak??

tapi, maybe tak berape nak jelas la yek. nama nye pun maybe taknampak...


*taksabartungguharikhamisbutatthesametimetakut!


~wassalam...~

Labels: ,