Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





BESTNYEEE

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


hype! hype! apa khabar readers??


tadi, fatin pergi kat google images. fatin pun taktau nak cari ape...


sambil2 tu, fatin tengah makan cadburry. dah lame tak makan, melantak cadburry, la. then, fatin ternampak jiran fatin tengah siram bunge... hermmm...


ting!!!!! on the spot, tetibe fatin dapat idea nak cari ape. fatin taip le "coklat dan bunge"


wah~ banyaknyeee....





comel-comel, lawa-lawa, sedap-sedap... walaupun 2 gambar kat atas tu takde bunge, tapi fatin ambik gak... cute!


alangkah bestnyee kalau somebody bagi kite menatang macam tuh... kalau fatin dapat, mau nye melompat sampai ke kayangan. eh, tinggi sangat tu. sampai pokok ketapang pun okey je lah. huahuahua...


*ohcoklatohbunge...adasesapanakbagikatfatin :')


~wassalam...~