Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





ALHAMDULILLAH... :)

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~


apa khabar readers semua?? mesti sihat, kan??


hari ni, fatin nak kongsi satu cerita yang amat menggembirakan fatin hari ni...


readers ingat tak NURUL NADIAH?? ala yang fatin cerita hari tu...


haa, fatin dengan dia dah berbaik, dah... :)


Alhamdulillah... tadi mase fatin tengah syok-syok online FB, tetiba ada orang bagi salam. fatin pun intai-intai le sikit yang datang tu...


wah!! sangat tak sangke fatin. rupenya nadiah... dia pulangkan novel-novel fatin. siap bawak MEE TOMATO lagi tu... resipi mee tomato I yang bagi, tau! huhuhu


hatiku yang terluka sudah terubat kembali...




*nad, thanks a lot.... love you millions years. muaxxxxxs! ^O^

~wassalam...~


Labels: , ,